GÖKSEL'DEN SERT TEPKİ

GÖKSEL'DEN SERT TEPKİ
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert’in ve Van AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu’nun şehit edilmelerine tepki gösterdi

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Diyarbakır’da Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert’in, terör örgütü PKK mensuplarınca uzun namlulu silahlarla işyerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu, Van AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu’nun da evinde silahlı saldırıya uğrayarak hayatlarını kaybetmesine sert tepki gösterdi. Göksel, ‘Deryan Aktert ve Aydın Muştu kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu hainler tarafından yapılan çirkin saldırılar davamıza yapılmıştır, milletimize yapılmıştır” dedi.
DAVAMIZDAN DÖNMEYECEĞİZ
‘Bu tip saldırılarla, davamızdan geri dönmeyeceğiz, bizi yıldıramayacaklar’ diyen Göksel, “Geçtiğimiz Pazar günü Hakkari’nin Şemdinli İlçesinde bölücü hainler 10’u asker olmak üzere 18 masum insanı şehit etti. Bugün de AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert’i ve Van AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu’yu kalleşçe saldırılarıyla şehit ettiler. Bunların amaçları belli; birliğimizi, beraberliğimizi, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü bozmak; milletimizi korkutmak ve yıldırmak amacındalar. Ancak bilinmelidir ki, bu yapılanlar milletimizin hafızasından silinmemektedir. Milletimiz, bu hainlere gereken dersi verecektir. Bundan 2 ay önce de Şırnak AK Parti Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Naci Adıyaman’ı da şehit ettiler. Bunca masum insanın sevdiklerinden ayıran bu hainler, elbet bir gün cezalarını bulacaklardır. Deryan Aktert başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.