GÖKSEL KOLTUĞU DEVRALDI

GÖKSEL KOLTUĞU DEVRALDI
Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun İl Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi.

Samsun AK parti İl binasında gerçekleşen devir teslim törenine Belediye Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Samsun eski İl Başkanı Fuat Köktaş düzenlenen törende '' CHP ve MHP Samsun İl Başkanlarının yapılan 5'inci olağan kongremiz hakkında yapmış oldukları açıklamalar gereksiz açıklamalardır'' dedi.

KÖKTAŞ'TAN MUHALEFETE CEVAP

Köktaş,'' AK Parti Samsun 5'inci olağan kongremiz öncesi muhalefet partilerinin il başkanlarını tek tek ziyaret ederek kongreye davet ettim. Kendilerine gelip nasıl bir kongre gerçekleştirdiğimizi göstermeyi çok istedik. Ama yapmış olduğumuz kongreye, gelip katılan olmadı. Onların demokrasi anlayışı sandalyelerin masaların havada uçuşması mıdır? Bu eleştiriler tamamen anlamsızdır. Yapmış olduğumuz ilçe kongrelerimizde Bafra, Alaçam, Atakum ilçemizde de aday olmak isteyen herkes listesini vermiştir. AK Parti İl Başkanlığı kongremizde de belirlenen süre zarfında adaylık süreci gerçekleşmiştir. Ama hiç kimsenin adaylığının önünü de kesmedik. Diğer siyasi partili kardeşlerimizi kongrelerin nasıl yapıldığını görsünler diye davet ettik. Nasıl birliktelik kardeşlik havası oluşuyor görsünler, diye davet ettik. Ama icabet edip etmemek onların takdiridir. İcabet etmediler. Bu şehrin havasını birlikte teneffüs ediyoruz. Burada siyaset yapmak için birilerini küçümsemek hakaret etmek doğru olmaz. Biz onların siyasi işlerine karışmıyorsak onlarında bizim siyasi işlerimize karışması hoş değil. Benim onlara söyleyeceğim, başka partilere değil kendi işlerine baksınlar. Kendi içlerinde birlik ve dirliği sağlasınlar ki iyi politika üretip bizimde karşımızda iyi bir muhalefet olsun" diye konuştu.


BAYRAĞI DAHA YUKARI TAŞIYACAĞIZ

AK Parti İl Başkanı Muarrem Göksel yapmış olduğu konuşmasında “Biz çok başarılı bir başkan ve yönetimden görevi devralıyoruz. Sayın başkanımız 2,5 yılda büyük işler başardı. Birlikte 5 miting yaptık. 30 Mart seçimlerinde 17 belediyenin 16’sını AK Partili yaptık. Yüzde 56’lık oyla Büyükşehir Belediyesini kazandık. Aynı seçimde Samsun’da yüzde 66’lık bir oy oranına ulaştık. Bu da Türkiye ortalamasının yüzde 14 üzerindeydi. Bu denli başarılı bir başkan ve yönetimden aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyacağız" dedi. Yeni yönetimin çok önemli isimlerden oluştuğunu belirten Göksel, “Bu ekip çeşitli dönemlerde AK Parti’ye hizmet etme onuruna nail olmuş bir ekiptir. Yeni katılan arkadaşlarımız da var. Onlar da en kısa zamanda tecrübeli arkadaşlarımıza ayak uyduracaktır. Bizim ekip olarak ilk işimiz, şimdiye kadar bu partiye gönül vermiş herkesi kucaklayarak ortak bir hareket oluşturmaktır. Bu şekilde Samsun’da bir kalkınma hamlesi gerçekleştireceğiz” şeklinde knuştu.
Konuşmalarının ardından AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel eski AK Parti il Başkanı Fuat Köktaş'a yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, çeşitli hediyeler takdim etti.
KEMAL KAYA


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum