GÖKSEL KADIN KOLLARI KONGRESİNE KATILDI

GÖKSEL KADIN KOLLARI KONGRESİNE KATILDI
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel partisinin İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi'nde konuştu.

Başkan Göksel, "Bizim kongrelerimiz yeni Türkiye yolunda atılacak adımların meşruiyet kaynağıdır. Bizim kongrelerimiz, 7 Haziran seçimlerine hazırlandığımız bu dönemde aziz milletimizden yeniden güç alarak partimizin ve teşkilatlarımızın tazelenme, yenilenme, kuvvet kazanma, 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşma iradesinin kaynağıdır." dedi.

AK Parti Samsun İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde büyük bir coşku ile gerçekleşti. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katıldığı kongre açılış, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Divanın oluşumunun ardından İl Kadın Kolları'nın faliyet raporu slaty gösterimi eşliğinde izlendi. Faliyet raporunun izlenmesinin ardından yönetimin ibrası onaylandı.

Başkan Göksel, "AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden itibaren her alanda olduğu gibi kadınlara yönelikte bir çok yeniliklere imza attık Her zaman Kadınlarla birlikte kadınlar için siyaset yaptık. Birlikte hizmet ürettik, birlikte çalıştık.
AK Parti olarak her alanda kadına pozitif ayrımcılık yapıldı ve buna da öncelik verildi. Bizim siyasetimiz hizmet siyasetidir, Millete üstten bakarak, hizmet lütfetmek değil, milletten aldığı yetki ve gücü millete hizmet için kullanmaktır. Bunun için sorun üreten değil, çözüm üreten bir anlayışla büyük bir dönüşüm başlattık. Ülkemiz, AK Parti iktidarında bir refah devleti haline geldi. Eğitimden sağlığa, sosyal desteklerden kültüre kadar her alanda vatandaşlarımızı üstün tutan bir yaklaşımla hareket ettik.
Kimsesizlerin kimi, sessiz çoğunluğun sesi olduk. Kadınlar gelecek vizyonumuzun en önemli unsurlarındandır. Kadın hakları, refahı ve sosyal hayata karşılaştığı engellerin ortadan kaldırılması yeni Türkiye'nin önemli hedeflerindendir. Bugün gerçekleştirdiğimiz İl Kadın Kolları Kongrelerimizle birlikte sürecimizi tamamlamış olacağız. Bayram havasında büyük bir coşku ile gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz, Yeni Türkiye’nin vazgeçilmez ihtiyacı olan Yeni Anayasanın Aziz Milletimizle buluşturulma iradesinin kaynağı olacaktır." diye konuştu.

BAŞKAN RABİA BAY KESER

Bizim kongrelerimiz yeni Türkiye yolunda atılacak adımların meşruiyet kaynağıdır diyen Başkan Göksel, "Sonuç olarak bizim kongrelerimiz, 7 Haziran seçimlerine hazırlandığımız bu dönemde aziz milletimizden yeniden güç alarak partimizin ve teşkilatlarımızın tazelenme, yenilenme, kuvvet kazanma, 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşma iradesinin kaynağıdır.
Kadın Kolları İl Başkanlığımızı yürüten Nurhan Yapıcı Özel kardeşimiz, 25. dönem milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrılmıştır. Kendisine ve yönetim kurulu üyelerine, bugüne kadar yapmış olduğu hizmet, emek ve gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.
Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımızca yapılan istişareler sonucunda Rabia Bay Keser kardeşimiz İl Kadın Kolları Başkanı olarak uygun görülmüştür. Rabia Bay Keser kardeşimiz de bu süreci iyi değerlendirip güzel bir yönetim kurarak eski ve yeni arkadaşları beraberce bir araya getirerek, her kesime hitap eden bir yönetim kurmuştur. Bu yönetimin Samsun'a daha güzel hizmet edeceğine canı gönülden inanıyorum. Bu duygu ve düşünceler içinde İl Kadın Kolları Başkanımız Rabia Bay Keser'e ve yeni oluşacak olan yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.