GÖKSEL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI'NDA KONUŞTU

GÖKSEL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI'NDA KONUŞTU
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Dünya üzerinde zulüm gören tüm mazlumların en önemli savunucusu ve hamisi Türkiye Cumhuriyetidir’ dedi

AK Parti 19 Mayıs İlçe Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Dünya üzerinde zulüm gören tüm mazlumların en önemli savunucusu ve hamisi Türkiye Cumhuriyetidir’ dedi.

AK Parti 19 Mayıs İlçe Danışma Meclisi Toplantısı ve İl Başkanlığı tarafından organize edilen iftar yemeği programı, AK Parti samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve AK Parti 19 Mayıs İlçe teşkilatlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

VAATLER YERİNE GELDİ
 AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun konuşmalarının ardından konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Göksel, “AK Parti kuruluğu günden bu güne kadar, kimsenin eline su dökemeyeceği bir seviyededir. Çünkü tüm teşkilatlarımız kademe kademe kurulmuş vaziyettedir. İl, ilçe, mahalle ve sandık yönetim kurulu üyelerimiz de dahil olmak üzere tepeden tırnağa teşkilatlarımız kurulmuştur. Programlarımız halkımızla sürekli iç içe bir şekilde devam ediyor. Bunu yaptığımız müddetçe de milletimiz bizi seviyor ve oylarını AK Parti’ye veriyor. Ulaşım, sağlık, eğitim, kültür, turizm ve diğer alanlarda tüm hizmetlerimiz yapılıyor ve hükümetimiz bu hizmetleri yapmaya devam edecek. AK Parti verdiği sözleri her zaman tutmuştur. Bakınız seçim vaadi olarak verdiğimiz tüm sözlerin yüzde 100’ünü yerine getirdik” diye konuştu.

GAZZE ARTIK RAHAT NEFES ALDI
Türkiye Cumhuriyeti’nin, zulüm gören mazlum milletlerin yanında olduğunu söyleyen Göksel, “Bizim atalarımız cihana adalet dağıtmış ve bizler de adalet dağıtıyoruz. Çünkü fakirin, garibanın hakkına sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu insanlar Müslüman olsun ya da olmasın, zulme uğrayan her millete biz sahip çıkarız. Çünkü Türkiye, mazlum milletlerin hamisidir. Ülkemizde yaklaşık 3 milyon mülteci var. Bizler de bu insanlara bakıyoruz. Çünkü onlar bize atalarımızın, Osmanlı’nın emanetidir. İsraille yapılan anlaşma basit bir anlaşma değildir. Biz ne İsrail’e ne dedik; bir özür dileyeceksiniz, iki Mavi Marmara’da ölenlerin yakınlarına tazminat ödeyeceksiniz, üç Gazze üzerindeki ablukayı kaldıracaksınız. Bu üç talebimizi kabul ettiler. Cuma günü ise 10 bin tonun üzerinde yardım Gazze’ye tarafımızdan ulaştırılacak. Gazze’li kardeşlerimiz Kadir Gecesine ve bayrama mutlu girecekler. Ayrıca yine tarafımızdan Gazze’ye elektrik götürülecek mobil santrallerle. Elektrikle birlikte de suyu elde edecekler. Gazze artık nefes aldı. Rusya ile de anlaşma zemini hazırlandı. İkili ilişkilerimizin daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum. Çünkü hem Türkiye hem de Rusya ikili ilişkilerde birbirlerine ihtiyaç duyan ülkelerdir” şeklinde konuştu.
AK Parti 19 Mayıs İlçe Danışma Meclisi Toplantısının ardından, AK Parti 19 Mayıs İlçe Teşkilat mensupları ve 19 Mayıs halkı ile birlikte iftar yemeği yenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.