GÖKHAN ORDU' DAN ŞEHİT YAKINLARINA ÜCRETSİZ HİZMET

GÖKHAN ORDU' DAN ŞEHİT YAKINLARINA ÜCRETSİZ HİZMET
Samsun Atakum Mimar Sinan Mahallesi, Halk Pazarının bitişiğinde hizmet veren Gökhan Ordu' ya ait Köşem Döner Salonun'da Şehit Yakınlarına ücretsiz yemek veriliyor.

Gökhan Ordu, konuyla ilgili olarak " Şehit inancımız sonsuzdur. İnşallah onların şefaatine nail oluruz.'' diyerek bu düşüncesinin esnaf olmadan öncede kendisinde var olduğunu düşünerek bu güzel davranışıyla kalpleri fethetti.

Bizim, Kökçüoğlu Mahallesi'nde Gökhan Bayram adlı bir kardeşimiz vardı. Diyarbakır Lice' de şehit oldu.Şehit olmadan önce de izine geldiğinde söyledi.Onun adı da Gökhan benim de. Dedi ki; Bak Gökhan, buraya koskoca bayrağı asacaklar mahalleye. Buraya çadırı kuracaklar. Burası ( Mahalle ) böyle dolacak." dedi.

-Hayırdır oğlum, sen ne diyorsun böyle?  dedim.

-"Bir dahakine gideceğim, daha gelmeyeceğim, şehit olacağım. " dedi. İçine bire bir doğdu yani. Şehit olmadan 2, 3 gün önce de bizim 23 Nisan Okulu' nda bir hocamız var, Gani hoca. İlkokul Öğretmeni. İşte onu arayıp " Hocam burada çalışmaların içinde namazımızı zar zor olsa da kılıyoruz.

Şehitliğe arzuluyum ama ben âcizim, günahkârım, PeygamberEfendi' mizin sancağı altında toplanmak inşallah nasip olur. " diyor.

Bire bir mâlumolmuş. Söylüyor zaten herşeyi. Ben kimseden bir şey beklemiyorum. Bunun karşılığını Cenab-ı Hak, bana Mahşer' de inşallah verir.

Allah razı olsun, Teşekkürler."

Oktay Zerrin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.