GÖKAY İRAVUL İMZALADI 

GÖKAY İRAVUL İMZALADI 
Geçtiğimiz sezonun devre arasında Samsunspor’a kiralık olarak transfer olan ver sergilediği futbolla Kırmızı beyazlı taraftarların sevgilisi halinde gelen genç oyuncu Gökay İravul Samsunspor ile resmi sözleşmeyi imzaladı ve aylar sonra muradına erdi.

AYLAR SONRA RESMEN SAMSUNSPOR'DA 
Samsunspor’da Gökay İravul’dan mutlu yok. geçtiğimiz sezonun devre arasında Alanyaspor’dan Kırmızı beyazlı ekibi kiralık olarak transfer olan ve gerek attığı goller gerekse performansı ile Samsunspor taraftarlarının sevgilisi haline gelen yetenekli oyuncu Gökay İravul kendisini Kırmızı beyazlı yapan resmi sözleşmeyi Nuri Asan Tesislerinde imzaladı ve aylar sonra muradına erdi. Genç futbolcu imza töreninin ardından Samsunspor bayrağı ile kameralara poz verdi. Yetenekli oyuncunun mutluluğu adeta gözlerinden okundu.

YUVAMA GERİ DÖNDÜM 
Nuri Asan Tesislerinde gerçekleşen imza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Samsunspor’un yeni transferi Gökay İravul,”Öncelikle yuvamda kaldığım için çok mutluyum. Geçen sezon zor şartlar altında bir birlikteli oluşturduk ve bu birlikteliği en iyi şekilde tamamladık. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu senede hem bireysel olarak hem takım olarak hemde camia olarak hedefimize ulaşacağız. Çokta kaliteli bir ekip olduk. 2. kamp döneminde de birlik ve beraberliğimizi sürdürerek sezon sonu mutlu sona ulaşmak istiyoruz.” dedi.

TARAFTARLARIN SEVGİLSİ OLMAK KOLAY DEĞİL 
Samsunspor Sportif direktörü Coşkun Zeren ise Gökay İravul transferi ile ilgili yaptığı açıklamada,”Taraftarın sevgilisi olmak kolay bir şey değildir. Gökay kısa dönem içinde sergilediği futbolla taraftarlarımızın sevgilisi oldu. Gerek karakteri gerkese performansı ile kendisinden olan beklentileri bu sezon yükseltti. Bu nedenle yeni sezon öncesi Gökay’dan olan beklentiler çok yüksek. Bu nedenle Gökay İravul’a ve Kulübü Alanyaspor’a ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum