"GÖĞSÜMÜZÜ KABARTAN SPORCUMUZU KUTLUYORUM"

"GÖĞSÜMÜZÜ KABARTAN SPORCUMUZU KUTLUYORUM"
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın,” Türkiye’nin dört bir tarafından katılımın olduğu şampiyonada 48 ilden, yaşları 15- 16 olan 515 sporcu ringe çıktı.

46 kilodan +80 kiloya kadar 13 sıklette yapılan müsabakalar 26 Ocak 2015 tarihinde oynanan ilk eleme maçları ile ile başladı. Maçlar Artvin Kapalı Spor Salonu’na kurulan iki ayrı ringde oynandı rakibini yenen sporcumuz Batuhan Giritli Türkiye şampiyonu oldu ” dedi.
 

"Şampiyon Çarşamba"
2020 ve 2024 olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmeye aday olan sporcular kendi sıkletlerinde şampiyon olmak için mücadele ettiklerini belirten . Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın,"  Çekişmeli ve Fair-Play kuralları içinde geçen maçlarda heyecan doruktaydı.İlçemizi 50 kiloda temsil eden Çarşamba belediye spor kulübü sporcumuz Batuhan Giritli  Final maçı için ringe çıktı Kocaelili rakibini yenerek 50 kğ yıldız erkekler Türkiye Şampiyonu olmuştur "diye konuştu.

"Göğsümüzü Kabartan Sporcumuzu Kutluyorum"
Çarşamba adına girdiği pek çok turnuvada şampiyon olan Batuhan Giritli Artvin’de yapılan Türkiye Yıldız erkekler boks şampiyonasında ve bir kez daha  şampiyon olmayı başardiğini dile gitiren Mürür Aydın,” Göğsümüzü kabartan sporcumuzu kutluyorum. İnşallah bu yıl yapılacak  Avrupa şampiyonasında ve 2020- 2024 olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmeye aday olan sporcumuz  Türk Marşımız tüm dünyaya dinletecektir.  Çarşamba belediye spor kulübü sporcumuz Batuhan Giritli ile  Antrenörümüz Yaşar Giritli,yi Kutlar Başarılarının devamını diliyorum”diye ifade etti.


Köksal ÖNER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.