Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

GO HOME ABD den OFF YOU GO ABD ye

Solcuların 1970 li yıllarda en çok kullandıkları bir slogandı, Go Home Yanki veya ABD “ EVİNE GİT AMERİKA”Ne varki aşağıdaki suratları görünce, gereksiz nezakete gerek duymadan OFF YOU GO ABD demenin yerinde olduğudur. “DEFOL GİT AMERİKA.” Sen ve senin adamların Devlet adamlarımızın ve Milletimize KAST ettiniz. CİNAYET işlediniz, ŞEHİTLERİMİZ ve GAZİLERİMİZ, YAKIP YIKTINIZ MAL VARLIKLARIMIZ ve ülke bütünlüğümüze kast ettiniz.  ülkemiz üzerinde oynanan oyunların arkasında hep ABD ve AB ülkelerinin çıkması artık hep milletçe “ OFF YOU GO”

ABD ve AB dememizi gerektirdi.

 

15 Temmuz 2016 DARBECİLERİNİ MÜTTEFİKLERİMİZ diye nitelendiren ABD nin bu ÇİRKİN SURATLI  komutanı, Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşlarının tümünü VATAN HAİNİ olarak nitelendirdiği kişileri MÜTTEFİKİMİZ diye adlandırırken, DARBE girişimi içindeki rollerini de  açığa vurmaktadır.

 

MOSSAD, CİA ve FBİ ajanlarının cirit attığı, İngiliz donanmasının Kıbrıs rum kesiminde OPERASYON için teyakkuz haline getirildiği 15. Temmuz. FETOCU Darbe girişiminin boyutlarını ortaya çıkan olaylar ve ifadeler ile görmekteyiz.

 

Elinde silahı ile Afrikayı kana bulayan ABD nin bu sefer ülkemizdeki satılmışlarla nasıl bir işbirliği içinde olduğunu hep birlikte görüyoruz. Bu günkü bütün milletçe el ele vererek meydanları TÜRK BAYRAKLARI ile donatılan görüntülerin, bir HALKIN UYANIŞI olarak nitelendirilmelidir. Bazen şerlerden HAYIR çıkar kaziyesinin ,15 Temmuz darbe girişimi ile ulusumuz için TARİHİ BİR UYANIŞ dönüşmüştür.

 

 

Hükümetimizin bu ön çalışması ve Sayın Reisi Cumhurumuz Büyük Lider R.Tayyip Erdogan’ın 9 Ağustos 2016 daki Rusya Lideri Putin ile görüşmeleri ,KALLEŞ batının Türkiye üzerindeki Bin yıllık oyunlarına DUR dedirtecektir.

 

Türkiye’nin bu girişimi ABD ve AB ülkelerinin telaşa düşürmüştür. Ne var ki, İHANETLERİNİN inkar edilemez boyutlarda olması, Kendim ettim, kendim buldum sözü ile eşleşirken, Türkiye nin Doğu daki yeni ufuklarda, Güç bulacağı gerçeğini ortaya çıkarmaktadır.

Bir daha “OFF YOU GO ABD ve AB   “ derken, Milletimize Gazanız mubarek olsun diyorum. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR