Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni

Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile açılan ’Uygulamalı Girişimcilik Kursu’na katılan üçüncü grup kursiyerler belgelerini aldı

Alaçam’da açılan 3. Uygulamalı Girişimcilik Kursu’na katılan 25 kursiyere düzenlenen törenle belgeleri verildi. Alaçam Gençlik Merkezinde düzenlenen belge törenine Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra İŞKUR Hizmet Müdürü Yakup Ergenlik, Alaçam Gençlik Merkezi Müdürü Bülent Şener, Alaçam Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Melahat Yeşilyurt ve kursiyerler katıldı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar yaptığı açıklamada ‘’ Bildiğiniz üzere Bafra’da düzenlemiş olduğumuz Girişimcilik Kurslarından sonra Hizmet alanımızda bulunan Alaçam ve Yakakent bölgesi içinde Uygulamalı Girişimcilik kursu açmaya karar vermiştik.  Bafra TSO olarak KOSGEB ve İŞKUR ile ortak mutabakat sonucu başarılı bulunan iş fikirlerine sahip siz değerli kursiyerlerimiz 9 gün 72 saat süren programı başarı ile tamamlayıp bu sertifikayı almaya hak kazandınız. İş hayatına attığınız bu adımın başta Bölgemiz olmak üzere Ülkemize hayırlı olmasını temenni eder, başarılarınızın devamını dilerim’’ dedi.

İşkur Bafra Hizmet Müdürü Yakup Ergenlik ‘Bu yıl içerisinde Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte gerçekleştirdiğimiz üçüncü Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programını tamamlamış bulunmaktayız. Sertifikalarını alacak kursiyerlerimize hayırlı olmasını dilerim’ dedi.
Konuşmaların ardından kursiyerlerin belgeleri verildi.

Oktay ZERRİN-Bafra

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.