Gezmişoğlu’ndan Samsun TSO’ya veda ziyareti

Gezmişoğlu’ndan Samsun TSO’ya veda ziyareti
THY Samsun Müdürlüğü’nden Müşteri Deneyimi Müdürü olarak İstanbul’a atanan Arif Ali Gezmişoğlu, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

Türk Hava Yolları bünyesinde Pazarlama Daire Başkanlığı’na bağlı olarak yeni kurulan Müşteri Deneyimi Müdürü olarak İstanbul’a atanan Samsun Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu’na veda ziyaretinde bulundu. Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz’ün de bulunduğu ziyarette konuşan Arif Ali Gezmişoğlu, Samsun’daki müdürlük görevi boyunca desteklerinden dolayı Samsun TSO yönetimine teşekkür etti.

Gezmişoğlu’ndanMurzioğlu’na teşekkür

Samsun’dan güzel anılarla ve dostluklarla ayrıldığını ifade eden Arif Ali Gezmişoğlu, “Samsun’a alışmam zor olmadı. Samsun’da göreve başladığım günden bu yana sizlerin ilgi ve alakası beni oldukça mutlu etti. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman kurumumuzun sorumluluk bilinciyle görevimizi ifa etmenin çabasında olduk. Samsun’a ve Samsunlulara hizmet etmekten büyük mutluluk duydum.  Tüm arkadaşlarımızla birlikte her zaman en güzel, en iyi hizmeti vermenin çabası içinde olduk.Samsun’da kalıcı hizmetler bıraktıysak ne mutlu bize. İnşallah bundan sonra da beraberliğimizi sürdüreceğiz. Artık kurumumuz bünyesinde yeni kurulan Müşteri Deneyimi Müdürü olarak İstanbul’da görev yapacağız. Müşteri odaklı yeni hizmet birimimizin amacı, kurumumuzu daha iyi yerlere taşımak ve dünyada en iyi hava yolları arasına sokabilmek. İnşallah bunu başaracağız” dedi.

THY’nin uygulamaları Samsun’a da yansıdı

Arif Ali Gezmişoğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, “Yeni görevinizde size başarılar diliyorum. Kurum olarak her zaman güzel ilişkiler içinde çalıştık. Samsun’a yaptığınız hizmetlerden dolayı camiam adına size teşekkür ediyorum. Türk Hava Yolları son yıllarda yaptığı atılımlarla ülkemizin gözbebeği kurumlarından birisi oldu. Dünyada en iyi uçak filosuna sahip Türk Hava Yolları’nın yaptığı yenilikler ve uygulamalar ilimize de olumlu yönde yansıdı. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Sizin orada da olumlu çalışmalara imza atacağınıza yürekten inanıyorum. Samsun’da artık sizin memleketiniz. Her zaman size kapımız açık. Allah yolunuzu açık etsin” diyerek düşüncelerini ifade etti. 

Konuşmaların ardından Murzioğlu ve Gezmişoğlu, günün anısına birbirlerine hediye takdiminde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.