GERİ SAYIM BAŞLADI

Yılport Samsunspor 2019-2020 sezonu için artık düğmeye bastı.

Şunu söylemek gerekirse; takım içerisinde geri sayım başladı. Bu sezon ilk kez gerçekleştirilen olay efsane başkan İsmail Uyanık, Yılport Samsunspor'un büyük ortağı Yüksel Yıldırım ile İstanbul'da takım üzerine yaptıkları birinci zirve ve arkasından çıkan karar tam mutabakat şeklinde oldu.

Daha sonra ise Yılport Samsunspor için önem arz eden teknik direktör sorunu çözülmüş oldu. Deneyimli hoca İrfan Buz ile anlaşıldı. Bunun sonrası efsane başkan İsmail Uyanık, İstanbul'da bir ameliyat geçirerek eski sağlığına kavuştu.

Takım için sıraladığım bu konular için en önemlisi ise genel kurul oldu. Genel kurulu yapıldıu ve yönetime yeni yüzler katıldı. Yılport Samsunspor sezon başında başlatmış olduğu Yükseliş Sezonu da resmen start almış oldu.

Şampiyonluk için düğmeye basıldı artık. Bütün bu gelişmeler sonucunda muhteşem taraftarlarımızın Samsunspor'un 54.kuruluş yıl dönümü için Çobanlı Kavşağı'nda başlatmış olduklar meşale şov gerçekten görülmeye değiyordu ve kısacası Samsun yanıyordu..

Sevgili okurlarım, ben bütün bu gelişmelerden şunu çıkarttım, artık bu şehir şampiyonluğa susamıştır! Bu takımı ikinci lig stadyumları ve tribünleri yakışmıyor. Yılport Samsunspor'un  bütün taraftarları tek bir ağızdan daha şimdiden şehirde şampiyonluk şakrıları söylemeye başladılar bile. Geri sayım böylece başlamış oldu.

Yılport Samsunspor'un beş yıllık hedeflediği Avrupa kupalarında bir sene fire vermemize rağmen kaybedilen fazla bir şey olmadı. Ben de Denge Spor yazarı olarak bu sezonun gerçekten yükseliş ve gelişme, şampiyonluk sezonu olduğuna yürekten inanıyorum.

Taraftarlarımzla aynı heyecanı ben de yaşıyorum. Bu sevinç içimizde şampiyonluk şarkıları söylenmesine sebep oldu. Belki abartıyor diyeceksiniz ama bu sezon için abartılan hiçbir şey yok! Doğru yoldayız, bu yolda yürümeye devam edeceğiz.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR