GEREKTİĞİNDE KEFENİMİZİ GİYERİZ

GEREKTİĞİNDE KEFENİMİZİ GİYERİZ
Samsun 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bekir Şişman, Tekkeköy Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında yaklaşan seçimler başta olmak üzere gündeme dair önemli açıklamalar yapan Şişman, “Bu davada bir nefer olarak, sıfatlar ile değil; emekle, yürekle, bilimle, projelerle ve tıpkı liderimiz gibi gerektiğinde kefen ile yola çıktık” dedi.

 

KENDİMİZLE YARIŞIMIZ BAŞLIYOR

Samsun’un her anlamda dikkat çeken bir şehir olduğunu ve Ak Parti dönemiyle birlikte ciddi atılımların yapıldığına dikkat çeken Doç Dr. Bekir Şişman, “Her dönemin kendine has özellikleri vardır. Kendine has çizgileri vardır. Ülkemiz, partimiz döneminde devrim niteliğinde hizmetlere, atılımlara ve projelere imza attığı artık herkesin kabul ettiği bir gerçektir. Bu güzel vatan ve yüce millet için çok büyük adımlar atılmıştır. Türkiye liderini bulmuş, lideri ise milletten aldığı güç ile yine sadece milletine hizmet eden bir yapı kurmuştur. Şimdi yine bir yarış var, şimdi yine tuzaklar var, şimdi yine ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar var. Ama artık düşmanlarımız bile biliyor ki, eski Türkiye yok. Eski alışkanlıklar yok. O zayıf, o hasta, o kapılarda ayakta bekleyen ülke yok. Şimdi ne var, şimdi kendiyle yarışmaya and içmiş bir ülke var. Millet var. Hepimiz bu yeni döneme hazırlanmalıyız. İşte önümüzde seçimler bu dönemin anahtarı, Yeni Türkiye’nin habercisidir” diye konuştu.

 

ŞAHIS VE NEFİS DEĞİL, MİLLET VE DAVA ZAMANI

Bu heyecan, inanç ve duygularla makamın gücüne değil, milletin duasına talip olarak bu yola çıktığının altını önemle çizen Doç. Dr. Bekir Şişman, “ Cumhurbaşkanımız bu yola baş koyduğunda hangi şartlar içindeydi hatırlayalım. Kurduğu parti seçime girerken, o cezaevinin yolunu tutmuştu. Muhtar bile olamaz diye manşetler atılıyor; adeta onunla değil, ona inanan insanlarla dalga geçiliyor hatta aba altından sopa gösteriliyordu. Hiçbir şey kolay olmadı. Bu yolculuk uzun ve destansı bir yolculuktur. Şimdi bu yolun ülkemizi daha ileriye götürme, hayallerimizin de ötesine geçme zamanı gelmiştir. Süper güç olmak için değil, adaleti dünyaya sunmak gerekiyor. Müslüman bir ülkenin neler yapabileceği, muhtaç olan değil, muhtaç olanlara yardım eden elini daha da güçlendirmemiz gerekiyor. Rabbim çıkılan bu yolda, şahsına ve nefsine değil, milletine ve davasına hizmet edenleri yolcu eder inşallah” şeklinde konuştu.

 

YENİ TÜRKİYE MİLLETİN ESERİDİR

25. Dönem Samsun Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bekir Şişman, içerde ve dışarıda ülke ve başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere oynanan oyunların devam ettiğini belirterek, “Tuzaklar ve oyunlar bitmedi; sadece şekil değiştiriyor. Uygun zaman bekleniyor. Zafiyet göstermemiz için çaba harcanıyor. Milletimiz kısmen rahat. Çünkü bugüne kadar oynanan oyunları ve çirkin tuzakları tek tek boşa çıkaran bir liderleri var. Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olduğu sürece sıkıntıları aşarız diyorlar. Haklılar da ancak bir şeyi asla unutmamak gerekiyor. Bizim liderimiz gücünü halktan, gücünü milletten, gücünü her seçimde sandığa mührünü vuran vatandaşlarından alıyor. Bu seçimler işte bu yüzden önemli. Bu seçimler işte bu yüzden değerli. Yeni Türkiye, önümüzde ki seçimler ile yine yüce milletimizin eseri olacaktır. Bekir Şişman ise bu davada bir nefer olarak, sıfatlar ile değil, emekle, yürekle, bilimle, projelerle ve tıpkı liderimiz gibi gerektiğinde kefeni ile var olacaktır” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum