Mustafa Samancı

Mustafa Samancı

GEREKSİZ RAHATLIK

  Takımımız son haftalarda aldığı beraberliklerle taraftara korku yaşatmaya başlamıştı.. Geçen sezonki beraberlik kabusu tekrar mı başladı ? diye sorular belirdi çoğu taraftarın aklında.Nitekim bu haftaki beraberlikle bu korku biraz daha artmaya başladı.

Bu arada takımımızı Urfa'da da yalnız bırakmayan taraftarlarımıza buradan canı gönülden teşekkürler..

Aslında futbol açısından çokta güzel bir müsabaka izleyemedik bu hafta.. İki tarafta sanki beraberlikle mutlu olacakmış gibi bir görüntü çizdi sahada.. Hatta maça öyle bir spiker verilmiş ki , sanki ruhunu evde bırakmış gelmiş maçı anlatmaya. İnsanların seyir zevkini düşürmek değil spikerlerin görevi.. Lütfen bu konuda biraz daha hassas davransın TRT.

Takımımıza gelince önemli oyunculardan yoksun gidildi Urfa'ya..Şabanın yokluğunda Murat sol beke çekilmiş, Murat'ın yerine ise genç oyuncumuz Canberk sağbek pozisyonuna yerleştirilmiş..Umar'ın yokluğunda ise forma şansı Serkan Çalık' a verilmiş. Adnan'ın yerine ise Taha'ya şans verilmiş. Aslında benim kadro oluşturma şansım olsaydı sanırım bende bu şekilde bir kadro çıkartırdım sahaya..Fakat sadece Taha'nın yerine Doğan'la başlardım. Bugüne kadar Taha'ya verilen şansların yarısı Doğan'a veya Kemal'e verilseydi sanırım Türk Futbolu'na yıldız kazandırmış olabilirdik. Artık Kalpar Hoca'nın Taha inadından vazgeçme zamanı geldi sanırım..

Ben bu sezon Erdem'in performansını geçen sezona oranla daha iyi buluyorum.. Turgay ise artık bu takımda sürekli oynamasının gerektiğini bizlere gösterdi sanırım..Onların önünde ise Musa Sinan form düşüklüğü yaşamadığı sürece kadroda olması gerektiği düşüncesindeyim..Serkan Çalık ise yetenekli fakat bir türlü istediği aşamaya gelemeyen bir oyuncu.. Özel bir ilgilenmeyle ikinci yarı farklı bir Serkan Çalık'a sahip olabiliriz..Bu da bizim işimize çok yarar.. Acilen, Arif, Umar ve Ekigho'nun psikolojik desteğe ihtiyaçları var.. Çünkü ciddi anlamda form düşüklüğü yaşıyorlar ve bunun sebebinin bilinmesi ve giderilmesi lazım..Yönetimimiz bu konuda üzerine düşen görevi yerine getirektir..

Oyuna gelirsek şunu söyleyebilirim.. Artık maçtan önce kime sorsak bu tip maçlarda Samsunspor'un berabere kalacağını söylüyor. Sanırım oyun tarzımız veya oynama şeklimiz genelde beraberlik üzerine.. Bu da sürekli beraberlikleri getirmektedir..Artık oyun mantalitesinin değişmesi gerektiği düşüncesindeyim.

Takımımızın ciddi anlamda uzaktan şut problemi var.. Neden hiç bir oyuncumuz şut insiyatifini eline almıyor anlamıyorum.. Halbuki uzaktan çok iyi şut çekebilecek oyuncularımız var.. Lütfen şut çekme konusu aklınızda olsun.. Şut olmadan gol olmaz çünkü..

Son olarak; Geçen hafta da demiştim beraberlikler alışkanlık haline gelmesin diye.. Çünkü beraberliğin psikolojisi çok farklıdır. En azından yenilmedik düşüncesi rahatlatabilir futbolcuları..

Bizler artık en azından yenilmedik demek istemiyoruz .. Bu taraftar bu sezon şampiyonluk bekliyor.. Sizlere en üst düzeyde inanmış durumdalar. Sizler de artık kendinize inanın ! Çünkü şampiyon olabilecek bir kadroya sahibiz. Bu taraftar geçen sezon beraberliklere doydu . Bu sezon galibiyete doyurun bizleri . Güzel günler görmek istiyor bu şanlı taraftar . Elinizden gelenin fazlasını yapmaya başlayın artık . Yoksa rahat günleriniz geride kalabilir..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Samancı Arşivi
SON YAZILAR