"GEREKLİ ÖNLEM ALINMALIDIR!"

"GEREKLİ ÖNLEM ALINMALIDIR!"
Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Ömer Akkoyun son dönemde dünyada yaşanan acı haberlerin arttığını kaydetti.

Akkoyun, İslam adını kullanan terör örgütü IŞİD yüzünden Fransa'da yaşayan Müslümanlara yönelik ırkçı saldırıların olmaması için de gerekli önlemlerin alınmasının şart olduğunun altını çizdi.

"SAMİMİ OLUN"

13 Kasım 2015 tarihinde Fransa’nın Başkenti Paris’te Terör Örgütü Işid tarafından bir dizi intihar eylemi gerçekleştirilmiş ve son rakamlara göre 132 insan hayatını kaybetmiştir. Öncelikle hayatını kaybedenlerin başta aileleri ve sevenleri olmak üzere, teröre ve şiddete binlerce kayıp veren Türk Milleti olarak Fransa halkına başsağlığı diliyoruz. İlaveten yıllardır bölücü teröre ve şiddete binlerce insanını kurban veren Türk milleti olarak, Paris saldırısının hemen akabinde olayı lanetleme ve kınama yarışına giren tüm dünya devletlerine ve onların liderlerini de samimiyete davet ediyor ve ülkemizde terör ve şiddetin son bulmasını istemekle beraber aynı hassasiyeti Türk Milletine karşı da göstermeleri konusunda kendilerine çağrıda bulunuyorum. 

"TERÖR VE ŞİDDETİN TÜMÜNE KARŞIYIZ"

Alperen Ocakları mensupları olarak öncelikle şunu belirtmek isteriz. Terör ve şiddet kimden gelirse gelsin terörün ve şiddetin tümüne karşıyız. Bu terör saldırısı, sebebi her ne olursa olsun maruz görülemez ve en sert bir şekilde lanetlenmelidir, ve bu iş bir cadı avına dönüştürülmeden yardım ve yataklık eden bunları finanse eden ve silahlandıran tüm kişiler en sert şekilde cezalandırılmalıdır.

"MÜSLÜMANLAR HEDEF TAHTASINA KONULMAMALI!"

Bu terör eyleminin Sözde İslam’ı savunan bir örgüt olan IŞİD tarafından üstlenilmiş olması acı bir gerçektir. Yalnız Müslümanların tekrar hedef tahtasına konulmasına sebebiyet verilmemesi ve Fransa’da yaşayan Müslümanlara yönelik ırkçı saldırıların olmaması için gereken önlemlerin tümü alınmalıdır.

"FELAKETTEN DÖNÜLDÜ"

Öte yandan patlamanın o sırada yaklaşık 70 bine yakın taraftarın seyrettiği Fransa Almanya maçının oynandığı Stade de France yakınlarında olması da nasıl bir felaketin eşiğinden dönüldüğünün de göstergesidir ki burada Fransayla birlikte Almanya’ya da bir mesaj verilmiş olduğu görülmektedir ve olaylarda güvenlik zafiyeti olup olmadığı dikkatlice araştırılmalıdır.

İRAN'I DA KINADILAR

Yaklaşık 30 yılı aşkın süredir terör belasıyla uğraşmak sorunda kalan Müslüman Türk Milleti olarak tekrardan saldırılarda hayatının kaybedenlere başsağlığı ve ailelerine sabır diliyoruz. Söz gelmişken 6 Kasım 2015 tarihinde İran devlet televizyonunda kardeşlerimiz Güney Azerbaycan Türkleri özelinde bir bütün halinde Türk Milletini aşağılayan ve hakaret vari ifadelerle programlar yayınlayan İran Rejimini de şiddetle kınıyor ve akıllarını başlarına almalarını Türk Milletinin Mazluma karşı eren tavrının yanında Zalime de Alpliğini esirgemeyeceğinin bilinmesini ve bu olayın devletimizin en üst makamlarınca protesto edilmesini istiyoruz. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.