GENK EKİBİ SAMSUNSPOR'DA

GENK EKİBİ SAMSUNSPOR'DA
Futbol Akademisi İş Birliği Protokolü kapsamında, Genk'in 3 antrenörü Samsun'a gelerek Yılport Samsunspor'un U-14 ve U-16 antrenmanlarını takip etti.

Belçika 1. Lig ekiplerinden ve 2018-2019 sezonu şampiyonu KRC Genk ile yapılan eğitim protokolü doğrultusunda Nuri Asan Tesisleri'ne gelen; KRC Genk Akademi Sportif Direktörü Koen Daerden, KRC Genk eski Teknik Direktörü – Scout Jos Daerden ve Thibaut Courtois ile Simon Mignolet, gibi dünyaca ünlü kalecileri keşfeden ve yetiştiren Akademi Kaleci Antrenörü – Altyapı Scout ekibinden Poll Peters, 5 gün boyunca antrenmanları takip ederek gözlemlerde bulunacak.

genk-3.jpg

Program doğrultusunda altyapı tesislerinin fiziki şartları, takımın antrenman planları ve akademi gruplarının mevcut durumları hakkında yapılan sunumları inceleyen ve elit ligde mücadele eden U17 takımının antrenmanını takip eden KRC Genk antrenörleri, bu bilgiler ışığında bir rapor hazırlayarak Samsunspor'a sunacaklar. Ayrıca Belçikalı antrenörler, KRC Genk kulübünün yapısı ve akademi işleyişi ile ilgili de sunum yapacak.

genk-1.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.