TEBRİKLER BAŞKAN!

TEBRİKLER BAŞKAN!
Yıllardır eski başkan Yusuf Ziya Yılmaz'ın ekibinden olan Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir tarafından görevden alındı.

Yıllardır eski başkan Yusuf Ziya Yılmaz'ın ekibinden olan Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir tarafından görevden alındı. Senelerce her türlü şaibeyle, yolsuzlukla ve torpille adı anılan Sefer Arlı'nın görevden alınması, Samsun kamuoyunda  ''Büyükşehir sırtındaki kamburdan kurtuldu'' yorumlarına neden oldu.

20170516-2-23706145-22154236-high.jpg

OĞLU ÜZERİNDEN TİCARET
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde görev yaptığı günden bugüne kadar hakkında bir çok 'haksız imar kazancı' iddialarına muhatap olan  Sefer Arlı, Büyükşehir Belediyesi'nde ihalesiz iş verdirerek oğlunun şirketine birçok iş aldırdığı Samsun kamuoyunda çokça konuşulmuştu. Oğlu Onur Arlı üzerinden yaptırdığı bu ihalesiz işler haber konusu olmuştu. İkiz Kuleler'deki hissedarlığının yanısıra, geçmişte de, Eğitim Araştırma Hastanesi'nin hemen yanındaki bir parsel için yaptığı 'imar kayırması' ile gündeme gelmişti.

HER TAŞIN ALTINDA... 
Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hemen her akçeli işin muhatabı olduğu iddiaları Samsun kamuoyunda konuşulan ve tartışılan Sefer Arlı'nın, bir müddet hem SAMULAŞ hem Genel Sekreter yardımcılığı görevini bir arada yürütmüştü. O zamanlar başında bulunduğu SAMULAŞ'I aile şirketi haline getirdiği ve dolaylı yoldan oğlunun yaptığı ticari faaliyetler tepki çekmişti. Hangi gizli gücün ya da gizli pazarlığın kendisini bu görevde tuttuğu çok merak edilmekteydi. Mustafa Demir, bu duruma görevden alarak son verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum