Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile ilgili iddialara; AÇIKLAMA GELMEDİ

Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile ilgili iddialara; AÇIKLAMA GELMEDİ

       Gazetemizin 21.04.2017 Tarihinde manşetten verdiği “Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’a soruyoruz Bu iddialar doğru mu?” başlıklı haberindeki iddialara bu güne kadar cevap gelmedi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ise iddialara cevap vermek yerine gazetemize tazminat davası açmayı tercih etmiş olması iddiaların doğruluğunu güçlendirmekte.

       İŞTE İDDİALAR:

     İDDİALAR DOĞRU MU?

     Gençlik ve Spor Bakanlığı Samsun il Müdürlüğünde enteresan şeylerin döndüğü, kurumda çalışan Yücel Dede’nin aynı zamanda organizasyon firmasının olduğu ve tüm işlerin bu firmaya yaptırıldığı, İlkadım İlçe Müdürü Murat Turan’ın da bu işleri organize ettiği eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın yeğeni Ahmet Çakmak’ın da organizasyonda etkili olduğu iddiaları üzerine Bakanlıktan Müfettiş geldiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

  ÇAĞATAY KILIÇ’IN ALTI MI OYULUYOR?

      Eski Bakan Suat Kılıç’ın göreve getirdiği Gençlik ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt’un tüm bu olup bitenlerden haberdar olduğu, hatta eski Bakan Suat Kılıç’ın yeğeni olan Ahmet Çakmak’ı sürekli koruduğu, Atakum’daki Gençlik Merkezinin sorumlusu olduğu, olayın Bakan Çağatay Kılıç tarafından duyulmasının ardından birkaç gün önce görevden alındığı ama Güven Özyurt tarafından danışman yapıldığı tüm bu olup bitenlerin de Çağatay Kılıç’ın altını oyma operasyonu olarak yapıldığı iddia edildi.

    SUAT KILIÇ MEMUR YAPMIŞ

     Eski Bakan Suat Kılıç’ın Bakanlığı döneminde yeğeni olan Ahmet Çakmak’ı memur yaptığı, o günden itibaren Samsun’daki Gençlik ve Spor il Müdürlüğünün her işine müdahale ettiği, İl Müdürü Güven Özyurt’un da Suat Kılıç’a vefa borcunu ödemek adına sessiz kaldığı iddia edilmekte. Gençlik ve Spor İl müdürlüğün ’deki tüm işlerin Yücel Dede, Murat Turan, Ahmet Çakmak üçlüsünün bilgisi dahilinde ve İl Müdürü Güven Özyurt’un himayesinde Yücel Dedenin özel şirketine verildiği, olayın duyulması üzerine ise Bakanlık Müfettişinin Samsun il Müdürlüğüne teftişe geldiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. M.Umut BAYRAM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum