"Gençlik Türkiye'nin Sermayesidir"

"Gençlik Türkiye'nin Sermayesidir"
Geleceğe yapılan en karlı yatırımın gençliğe yapılan yatırım olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan Tok, "Aydınlık geleceğimizin mimarları, Türkiye’nin serveti olan gençlerimizin eğitimini önemsiyoruz." dedi.

 

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ilçe genelinde noksanlıkları bulunan okulların imkânlar ölçüsünde ihtiyaçlarını giderdiklerini ifade etti. Kurban bayramı sonrası açılacak yeni eğitim öğretim dönemi sonrası okulların ihtiyaçlarını karşılayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Osman Gazi İmam Hatip Ortaokulu  bahçesinde yapılan çalışmaları inceledi.  Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Erdoğan Tok, belediyenin imkânları ölçüsünde ilçemizde bulunan eğitim kurumlarına elimizden gelen desteği sürdürüyoruz" dedi.

Türkiye'nin en büyük serveti olan gençlerin iyi ortamlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için çalıştıklarını kaydeden Tok, “ Genç bir nüfusa sahip ülkemizin en önemli kazancı ve serveti olan gençleri çağın dinamiklerine sahip nesiller olarak yetişmesi için yoğun gayret gösteriyor, üstümüze düşen bütün görevleri titiz biçimde yerine getirmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bölgemizde bulunan eğitim yuvalarımıza desteklerimizi sürdürüyoruz. Geleceğimiz olan yavrularımızın daha ferah daha konforlu ve sağlıklı bir dinlenmeleri ve eğitim öğretim hayatlarını sürdürmeleri için çalışıyoruz. Okullarımızda sürdürdüğümüz bahçe, zemin ve peyzaj çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyor. 2015-2016 eğitim öğretim yılı start vermeden çoğu okullarımızda ki çalışmalarımızı sonlandırmış olacağız.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.