GENÇLİK MERKEZLERİ TANITIM KONFERANSI

GENÇLİK MERKEZLERİ TANITIM KONFERANSI
19 Mayıs İlçesi Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Anadolu Lisesi'nde Gençlik Merkezleri tanıtım konferansı gerçekleşti

‘’ Biz Türk Milleti Olduğumuzu 15 Temmuz Gecesi Anladık’’

19 Mayıs İlçesi Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Anadolu Lisesi'nde Gençlik Merkezleri tanıtım konferansı gerçekleşti.

19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun katılımıyla gerçekleşen toplantıya çok sayıda öğrenci katıldı.Gençlik Merkezlerinin önemine değinen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ 2009 yılında ilk göreve geldiğimde verdiğimiz sözlerden biri olan Gençlik Merkezimizde her geçen gün kursiyerlerimizin sayısı artıyor. Özellikle kadınlarımız ve gençlerimiz burada hem boş vakitlerini değerlendirmiş oluyor, hem de yeni yeni branşlarda kendilerini eğitiyor. Bu anlamda ilçemizde kültür, el sanatları eğitimi alanındaki önemli bir eksiği de tamamlamış olduk. Gençlik Merkezimizdeki kursiyerlerin gelişimini izlemek, onların çalışmalarını takip etmek bizim için büyük mutluluk.’’ dedi.Biz Türk milleti olduğumuzu 15 temmuz akşamı anladık, diyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Dinimizi çok iyi bilen gençler olarak yetişmemiz lazım. Maneviyatın ve inancın eksik olduğu yerde yanlışa yönelmek çok daha kolay oluyor. Eğer biz ahlakımızı düzeltemezsek ve dinimize karşı saygımızı ve ona karşı yükümlülüklerimizi yerine getirmezsek 15 temmuzlar 10 sene sonra 20 sene sonra tekrar karşımıza gelir. Bizim bizden başka dostumuz yok. Kendimizi geliştirmemiz lazım’’ dedi.19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen konuşmasında; ‘’ Bizim dünya çapında rekabet edecek bilgiye ve teknolojiye ulaşmamız lazım. En iyi üniversiteleri kazanmanız ve bu üniversitelerden aldığınız diplomalarla 15 temmuzun hesabını, 15 temmuzda ruhunu şeytana satan, aslında diplomaları cafcaflı ama bu millete ihanet eden neslin zıttına tam manasıyla bu milletin evladı olarak bu milleti bu noktaya getiren bu vatanı bize kanlarıyla armağan eden şehitlere gazilere laik bir evlat olarak, bir borcumuz olarak, bir sorumluluk bilinciyle ülkemizi en üst seviyeye her alanda her akıtarak katkı sağlayacağız.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.