GENÇLİK MECLİSİ KURULUYOR

GENÇLİK MECLİSİ KURULUYOR
Terme Kent Konseyi Gençlik Meclisi Kuruluyor

Terme Kent Konseyi Yürütme Kurulunca kurulmasına karar verilen Gençlik Meclisi oluşturma çalışmaları devam ediyor. Terme Kent Konseyi Yürütme kurulunca Gençlik Meclisini kurmak üzere görevlendirilen Yavuz Kambur Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u ziyaret etti.

Terme Kent Konseyi Yürütme Kurulunca kurulmasına karar verilen Gençlik Meclisi oluşturma çalışmaları devam ediyor. Terme Kent Konseyi Yürütme kurulunca görevlendirilen Yavuz Kambur diğer konsey üyeleri Dilek Şentürk,  Mehmet Özmen, Latife Sabuncu, Sevgi Moral ve Fatih Saral ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u ziyaret etti.  Ziyarette Kambur, Gençlik Konseyi toplantı ve etkinlikleri için Başkan Kul’dan yer talebinde bulundu. 

“TERME’LİLİK BİLİNCİ AŞILANACAK, İLK GÜNDEM MADDE BAĞIMLILIĞI”

Terme Kent Konseyi Gençlik Meclisinin kurulması ile Toplantı ilk gündem maddesinin gençliğin  en büyük sorunu olan madde bağımlılığı ile mücadele olacağını ifade eden Yavuz Kambur “Gençlerimize Terme’lilik bilincini aşılayacağız. Kendi sorunlarını analiz edip raporlar sunarak bilgi merkezi oluşturacak projeler ile sorunları çözmede etkin olacak geniş katılımlı bir Gençlik Meclisi oluşturmak istiyoruz. “ Açıklamasında bulundu.

“GENÇLİK HAREKETLERİ GELECEĞİMİZE YÖN VERİR”

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’da geleceğin teminatının gençler olduğunu kaydetti. Kul konuşmasında "Terme Belediyesi olarak bizler, siz gençlerimizin yeteneklerine ve kararlarına her zaman değer vermekteyiz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz sizleri, doğru yönlendirmeyi ve bu yolda imkânlar sunmayı daima boynumuzun borcu olarak kabul ediyoruz. Gençlikte atığımız adımlar, birlikte olduğumuz ve birlikte yol yürüdüğümüz insanların ileri ki zamanlarda ne kadar önemli olduğunu bugünlerde görüyoruz. Sizler bizim için önemlisiniz. İnşallah gençlerimizin önünü açma, proje yapma, toplumdaki ağırlığını hissettirme, geleceğe hazırlama adına biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sizlerle beraber güzel projeler yapacağız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.