GENÇLİK KOLLARINDAN ÇOCUKLARINIZA JEST!

GENÇLİK KOLLARINDAN ÇOCUKLARINIZA JEST!
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Gençlik kollarımız sömestre tatilinde hizmet binamızda bir araya gelerek kırsaldaki çocuklar için topladıkları oyuncakları vermek üzere hazırlıyorlar ”dedi.

Her zaman olduğu gibi hizmete kusur etmeden yollarına devam ettiklerini hatırlatan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Yönetim kurulu üyelerinizin yanı sıra gençlik kollarımız ile birlikte ilçemize hizmet ediyoruz” dedi.

img-5869.jpg

‘DUYARLI GENÇLİK KOLLARIMIZ VAR’
,Gençlik kollarını oluşturan gençler özverili çalışmaları sonucunda büyük işlerin altına imzalarını attıklarını dile getiren Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, Benim önderliğinde bir araya gelerek birlikte kitap okuyorlar ve daha sonra toplanan ve hayırseverler tarafından bağışlanan oyuncaklar tamir ediliyor. Yeni ve sağlam oyuncaklar paketleniyor.  Tamir edilen ve paketlenen oyuncaklar daha sonra kırsaldaki çocuklara ulaştırılacaktır. Tatil günlerini kitap okuyarak zaman geçiren gençler kısada olsa internetten uzak kalarak faydalı olmaya çalışıyorlar. Sosyal sorumlulukları yerine getiren gençlere hizmet binamızın içerisinde çalışma imkanı tanınıyor onları pratik olarak Türk Kızılaycılığın nasıl olması gerektiği yaşayarak öğrenmeleri için çaba sarf ediliyor” diye konuştu. 
 img-5870.jpg
‘GELECEĞİMİZİN TEMİNATI GENÇLERİMİZ’
Gençlerimiz uzun eğitim süresinden sonra verilen molada boş durmadıklarını işaret eden Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” iyilik hareketine destek oluyorlar. Gençler ile istişare yapmak onlardan istifade etmek birlikte kitap okuyarak topluma kazandırmak istiyoruz. Gençlere akıl vererek değil onların enerjilerinden istifade etmeye çalışıyoruz. Onların desteği ile topladığımız ve bağışçılarımız tarafından bağışlanan oyuncaklar şubemizde kurduğumuz atölyemizde tamir ediliyor. Sağlam ve yeni oyuncaklar yine gençlerimiz tarafından paketlenerek kırsaldaki yavrularımıza ulaştırılmak üzere hazırlananıyor. 1868 den bu yana 151 yıldır devam eden, makro paşanın ilk başkanlığını yaptığı iyilik hareketinde nesilden nesil’e iyilik  yapmaya devam ediyoruz. Bu iyilik hareketinin kıyamete kadar devam etmesi temennimizdir” şeklinde konuştu. Köksal ÖNER                     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.