GENÇLİK BİR HAZİNEDİR

GENÇLİK BİR HAZİNEDİR
AK Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Mimar Özlem Maraş, Samsun Genç İşadamları Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Levent Özden ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

İŞ ADAMININ ÖNEMİ ARTTI
AK Parti 25. Dönem Samsun Milletvekili A.Adayı Özlem Maraş, Samsun Genç İşadamları(SAMGİAD) Derneği'ni ziyaretinde,Genç işadamlarının yeni Türkiye ve yeni Samsun hakkındaki düşüncelerini dinledi. MARAŞ; İşadamı vasfının öneminin gittikçe küçülen ve ilişkilerin arttığı dünyada her geçen gün daha da arttığını belirtti. 

GENÇLERE DESTEK BORCUMUZDUR
Maraş,"Gençliğin ise başlı başına ayrı bir değer ve hazine olduğunu, bu potansiyelin hakkının verilmesinin iyi bir eğitim ve ilgilenilen iş konularında derinlemesine bir donanımla mümkün olduğunu, ayrıca AK Parti olarak üretim, hizmet istihdam yolunda ilerleyen genç kardeşlerimize desteği kendilerine borç addettiklerini belirtti Günümüz iş hayatında ancak kolektif akıl ve reflekslerle hareket edebilen, sağlam organizasyonlarla bir araya gelmiş, hedef odaklı, paylaşımcı birliktelikler başarılı olabilir."şeklinde konuştu.

BULUNMAZ BİR DEĞER
Maraş,Rekabeti doğru tanımlayıp birbirleri ile dayanışma içerisine girebilen işadamları ve müteşebbislerin tek başlarına hareket eden rakipleri karşısında sayısız fırsat ve rekabet avantajları ile öne çıkacağı muhakkaktır. MARAŞ bu gerçeklerin farkında ve gençliğin getirdiği heyecanlarını yenip kolektif akla, birlikte hareket edebilmenin sırrına inanmış genç işadamlarının Samsun için bulunmaz bir değer olduğunun altını çizdi.

 


SAMSİAD ZİYARETİ
Ziyaretlerine Samsun Sanayici Ve İşadamları Derneği (SAMSİAD) ile devam eden MARAŞ burada başkan Hüseyin YALGIN ve yönetim kurulu ile bir araya geldi. 

ALT YAPININ TAMAMLANMASI ZARURİ
Sanayiciden birinci elden bilgi alan Özlem MARAŞ, makro düzeydeki düzenlemelerin hayata geçebilmesi için önce yerel düzeyde altyapının tamamlanmasının zaruri olduğunu, bunun ise Ankara Samsun arasında mekik dokuyacak gönüllülere ihtiyacı olduğunu belirterek şöyle konuştu. Maraş,"Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedeflerinin bir slogan olmadığı, AK Parti olarak 2023 hedefleri arasında olan 3 trilyon dolarlık ekonomik büyüklük hedefine nasıl ve hangi sektörlerle ulaşılabileceğinin planlamalarının tüm detayları ile ortaya konduğunu, iş adamlarımızın yatırımlarında bu planlamaları dikkate alarak hareket etmeleri durumunda hem bireysel hem de ülke olarak başarıya daha hızlı şekilde ulaşacağız"dedi.

TARİHİ YÜRÜYÜŞTE İŞ ADAMLARI EN ÖNDE
Maraş devamında,"Türkiye’ nin bu büyük ve tarihi yürüyüşünde işadamlarının en önde olduğunu dolayısı ile onların görüş ve taleplerinin asla göz ardı edilemeyeceğini, hele hele bir araya gelmiş, ortak akılla yola çıkmış ve bireysel çıkarlarından öte yaşadıkları coğrafyaların menfaatlerini önceleyen SAMSİAD gibi sivil toplum örgütlerinin taleplerinin ise strateji ve politika oluşmaya esas görüşler olduğunu ifade ederek, "Geleceğin yeni ve güçlü Türkiye’si için bir tuğla koyanın AK Parti’ nin başının tacı olduğunu" belirtti. 

YENİ VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN HEP BERABER
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip ERDOĞAN’nın hem başbakanlığı hem de cumhurbaşkanlığı döneminde işadamlarına nasıl sahip çıkıp yardımcı olduğunu, AK Parti iktidarında işadamlarımızın, devletin sadece vergi alıp hiçbir şeye katkısı olmayan bir erk olmaktan çıkıp, yurt içi ve dışında işadamının ihtiyaç ve sıkıntılarını çözmek için seferber olmuş bir erke dönüştüğünü gördüğünü ve bunun artarak devam edeceğini belirten Maraş,"Yeni ve güçlü Türkiye’ nin ancak hep beraber gidilebilecek bir hedef olduğunu bu sebeple her kesin ne yaptığını ve ne yapması gerektiğini çok iyi bilmesinin hayati önemde olduğunu, bir ve beraber olmamız ve birbirimize inanmamız durumunda yakın geleceğin belirleyici gücünün Türkiye olacağını ve yeni ve güçlü Türkiye’nin bugün olduğu gibi yarında hepimize ait olacağını" ifade ederek sözlerini tamamladı.


    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.