GENÇLERİMİZE İHTİYACIMIZ VAR

GENÇLERİMİZE İHTİYACIMIZ VAR

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Siyaseti 40-50 yaşındakiler yapacak diye kural mı var? Meclise 18, 20, 22, 25 yaşında ülke meselelerine hakim, siyasete ilgi duyan erkek-bayan yaklaşık 20 kişilik bir genç olsa, bizim de bilgi ve tecrübelerimizden faydalanıp ülkesine, milletine hizmet etse güzel olmaz mı?" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylası süreci kapsamında Terme ve Atakum ilçelerinde bir dizi programlar gerçekleştirdi.Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Tozlu, Meliha Bayraktar ve ilçe teşkilat üyeleri ile birlikte Terme Ziraat Odası'nı ziyaret ederek yeni seçilen Başkan Ferda Ergün ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.Milletvekili Köktaş daha sonra yapımı tamamlanan ve otel konforunda ilçe halkına hizmet veren Terme Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek yetkilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hastanede tedavi olan hastalarada geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak çiçek dağıtan Milletvekili Köktaş, İlçe Gençlik Kolları tarafından organize edilen Genç Kürsü programında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili bilgiler verdi. 

SORUMLULUĞU OLAN TEK BİR MUHATTAP
Atakum ilçesinde esnafla buluşan, vatandaşla biraraya gelen Milletvekili Köktaş, "Yeni sistemle cumhurbaşkanlığı ve başbakanlık görevleri birleşiyor. Milletin karşısına sorumluluğu olan tek bir muhatap çıkıyor. Ülkemiz de artık cumhurbaşkanı ile başbakan kavga etti, kitap fırlattı, anlaşamadı diye ülkemiz, milletimiz bedel ödemek zorunda kalmayacak. Artık atanmışların değil, sadece doğrudan milletin yetki verdiği makamın sözü geçmek için Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için sizlerden destek istiyoruz." dedi.

GENÇLERİMİZE İHTİYACIMIZ VAR
16 Nisan da yapılacak olan halkoylaması, ülkemizin yeni yönetim sisteminin ve geleceği gençlere emanet etme kararının oylanacağı önemli bir gündür. Kendi tecrübesine, birikimine, kabiliyetine güvenen hiç kimse gençlerin seçilme hakkı elde etmesinden rahatsızlık duymaz. Büyük Türkiye’yi, güçlü Türkiye’yi inşa etmek için gençlerimize, her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. 2023 hedeflerimize ulaşmak için, 2053 ve 2071 vizyonlarımızı şekillendirmek için gençlerimizle birlikte çalışmak mecburiyetindeyiz. 15 Temmuz’da darbecilerle karşı aslanlar gibi çarpışan, ülkesinin ve milletinin istiklalini koruyan gençlerimize güvenmeyeceğiz de, kime güveneceğiz?  Bu toplantımıza katılan Termeli gençlerimize güvenmeyeceğiz de, kime güveneceğiz? 

AK PARTİ GENÇLERİ UCUZ İŞ GÜCÜ OLARAK GÖRMEDİ
Yürekleri ve bilekleriyle okullarında, işyerlerinde, evlerinde, hayatın her alanında var olan gençlerimizi, siyasette ve yönetim mekanizmalarında da söz sahibi yapmakta kararlıyız. Siyaseti 40-50 yaşındakiler yapacak diye kural mı var? Meclise 18, 20, 22, 25 yaşında ülke meselelerine hakim, siyasete ilgi duyan erkek-bayan yaklaşık 20 kişilik bir genç olsa bizim de bilgi ve tecrübelerimizden faydalanıp ülkesine, milletine hizmet etse kötü mü olur?AK Parti iktidara geldiği günden itibaren gençlerimizi birileri gibi ucuz iş gücü olarak, sadece oy verenler olarak görmedik. Siyasetin tam da göbeğine gençlerimizi yerleştirdik. AK Parti gençlerimiz ile gençler için siyaset yapmaktadır.Gençlerimiz bu heyecanla, bu sevgiyle, bu coşkuyla, bu enerjiyle istikrarına ve istikbaline sahip çıktığı sürece, Allah’ın izniyle, kimse bu ülkeye, bu millete diz çöktüremez.Sizin gibi gençlere sahip olduğumuz için, böyle bir milletin mensubu bulunduğumuz için Allah’a ne kadar hamd etsek azdır.” diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.