GENÇLERİ SOKAKTAN KURTARACAK PROJE

GENÇLERİ SOKAKTAN KURTARACAK PROJE
TOK, "GENÇLERİ SOKAKTAN KURTARACAK PROJE"

BAŞKAN TOK SELAHİYE MAHALLE SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

İlkadım Belediyesi mahalle buluşmaları kapsamında Selahiye Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Türkiye'nin en büyük gençlik merkezini inşa ettiğimiz ilçemizde gençlerimizi sosyal ve sportif faaliyetler ile kuşatarak kötü alışkanlıklardan uzak tutacağız" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok mahalle buluşmaları kapsamında Selahiye Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen buluşma toplantısında Başkan Tok vatandaşların isteklerini dinlemeyi de ihmal etmedi. Vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında birim müdürleri ile toplantıya katılan Tok "Halkımızdan aldığımız güç ile yorulmadan gece gündüz çalışıyoruz.Halkımız ile bir araya gelmek bizleri motive ediyor" dedi. İlçe genelinde başlatılan projeler ile gençlerin sokaklarda ki kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılacağının altını çizen Başkan Tok gençler için büyük projelere hizmetlere imza attıklarını ifade etti.

"HALKIMIZ GÜÇ VERİYOR"

Mahallelerdeki sıkıntıların ivedi olarak çözüme kavuşması için toplantılara birim müdürlerinin de katıldığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Her hafta günün ilk saatlerinde farklı mahallemizde gerçekleştirdiğimiz mahalle buluşmaları toplantılarımızın bir yenisini Selahiye Mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın bu yoğun ilgisi, halkımız ile bir arada iç içe olmak bizleri oldukça memnun ve motive ediyor. Halkımızdan aldığımız güç ile yorulmadan gece gündüz çalışıyoruz. Sorunlarımızın anında çözümü içini mahallelerde gerçekleştirdiğimiz toplantılarımıza birim müdürlerimizi de dahil ediyoruz. Bu sayede sorunların çözümü noktasında ivedi bir şekilde sonuca ulaşıyoruz. Hizmetlerimizi ve projelerimizi vatandaşlarımızın istek ve önerileri doğrultusunda geliştiriyor ve hayata geçiriyoruz" dedi.

"GENÇLERİ SOKAKLARDAN KURTARACAĞIZ"

Uyuşturucu maddelerin her geçen gün topluma yayıldığını ve gençleri bu kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için proje ve hizmetlere imza attıklarını belirten Başkan Tok, "İlçemize kazandırdığımız Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapımına başlanan Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi ile geleceğimiz olan gençlerimizi sokaklardan kurtaracağız. Günden güne virüs gibi yayılan uyuşturucu maddelerinin esir aldığı gençlerimizi artık sosyal faaliyetlerle, mesleki kurslar ile topluma kazandırıyoruz. 5 bin 246 metrekarelik alana inşa edilen olan gençlik merkezimiz, modern yapısıyla ilkadım ilçemize yeni bir çehre kazandıracak. İlkadımlı gençlere yeni bir sosyal alan sunacak ve kurslarla hizmet verecek olan gençlik merkezi içerisinde spor merkezi ve gençlik merkezi olmak üzere iki ayrı bölümü barındırıyor. Bahçesinde voleybol ve badminton spor sahalarının bulunduğu 3 katlı gençlik merkezinin bodrum katında çok amaçlı salonun yanı sıra 2 ayrı bireysel spor salonu ve giyinme odaları olacak" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.