GENÇLERE SESLENDİ

GENÇLERE SESLENDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "AK Parti gençlik kolları Türkiye'nin gelecek siyasetine yön verecek'' dedi

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nca Çakırlar Korosunda düzenlenen vefa iftarına katıldı.

İftarın ardından gençlere siyasete başladığı günden, genel başkan yardımcılığı görevine uzanan siyaset hikayesini anlatan Karaaslan, ''Herkes gençliğe 'önem veriyorum' diyor ama AK Parti bunu somutlaştırıyor. Ben gençlik kollarında kongrede görevli iken, aynı kongrede partinin en üst düzey karar alma organının üyesi seçildim'' dedi. 

Genel Merkez Gençlik Kollarında Merkez Karar Yönetim Kurulu'nda 1.5 yıl görev yaptığını sonra ana kademeye geçtiğini belirten Karaaslan, ''Şimdi bana sorsanız, 'Kendinizi en çok nereye ait hissediyorsunuz' diye. Ben kendimi en çok gençlik kollarına ait hissediyorum. Çünkü orada Recep Tayyip Erdoğan'la tanıştım, orada siyasetle tanıştım. Ana kademe MKYK'da uzun yıllar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile aynı masanın etrafında bulundum. Siyaseti ondan öğrendim'' dedi.

Türkiye'nin siyasetine gençler yön verecek

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın gençlere olan selamını da ileten Karaaslan, siyasete çok doğru bir noktadan başladığına işaret ederek, ''Bırakın bazıları gençleri sokağa davet edip dursunlar. Bırakın bazıları gençleri sokakta çatışmanın birer unsuru olmak için zorlaya dursunlar. Bazıları hendek kazmada gençleri kullanmak için büyük bir mücadele versin dursunlar. Bizler bugün sizlerle AK Parti çatısı altında siyaset yapıyoruz. Bizler bugün okuyoruz, bizler bugün düşünüyoruz, tartışıyoruz, her şeyden önce fikir üretiyoruz. Türkiye'nin gelecek siyasetine yön verecek olan gençler sizlersiniz. Bugün Merkez Karar Yürütme Kurulu'nda yedek ve asil olmak üzere 15 tane gençlik kollarında yetişmiş arkadaşımız var. İşte siyasete yön verenler onlar. Yarın da sizler olacaksınız. Bu kuşku götürmez, AK Parti var olduğu müddetçe, AK Parti'nin kadroları kendi içinden yetişmiş kişiler olacaklar" dedi.

İftar programına ayrıca AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Hasan Basri Kurt, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti'de gençlik kolları başkanlığı yapmış partililerle ilçe gençlik kolları yönetim kurulları katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.