“GENÇLERE EN BÜYÜK HİZMETİ BİZ YAPTIK”

“GENÇLERE EN BÜYÜK HİZMETİ BİZ YAPTIK”
Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım’da gençlerimize çok büyük hizmetler yaptık, yeni dönem de hizmetlerimiz artarak devam edecektir” diye konuştu

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Acem Tekkesi Sohbet ve Kültür evinde AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “Gençlik Buluşması” programında İlkadım Gençlik Kollarında kuruluşundan bugüne kadar başkanlık yapmış ve yönetimlerinde görev almış gençlik kolları üyeleri ile buluştu. AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’ın da katıldığı buluşmaya Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan, İlkadım’da gençlik kolları başkanlığı yapan eski başkanlar Samet Abanoz, Selim Külekçi, Sağmi Sekmenoğlu ve Muhammet Mustafa Kanat ile AK Parti İlkadım Gençlik Kolları üyesi gençler katıldı.

TOK; “GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ GENÇLERİMİZLE BİRLİKTE YAŞATACAĞIZ”
Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok gençlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtirken; “Biz gençlerden aldığımız enerjiyi hizmete dönüştürüyoruz. Bu akşam burada çok güzel bir birliktelik oluşmuş. İlkadım teşkilatımızın kuruluşundan bu yana gençlik kolları başkanlığı yapmış eski başkanlarımız ve yönetimde görev almış kardeşlerimizin yanı sıra bugün AK Partimize gönül vermiş genç kardeşlerimizle bir aradayız. Bu yoğun dönemde sizlerle bir arada olmak güç veriyor. Hem bizlere Gençlik yıllarımızı ve kutsal davamız için verdiğimiz mücadeleleri hatırlatan hem de enerjileri ile gücümüze güç katan genç kardeşlerimize teşekkür ederim. Genç kardeşlerimizle beraber daha güçlü bir Türkiye'yi birlikte yaşatacağımızdan hiç bir şüphem yok” diye konuştu.

ilkadimhaber-(2).jpg

“GENÇLİĞE YATIRIM GELECEĞE YATIRIM”
Spordan eğitime her alanda gençlere yatırımı geleceğe yatırım olarak gördüğünü ifade eden Başkan Erdoğan Tok; “5 yıllık dönem içerisinde gençlerimizi geleceğe sağlıklı ve daha donanımlı hazırlayabilmek için birçok yatırıma hayat verdik. Eğitim alanında İlkim Eğitim Kurumlarımız bünyesinde üniversiteye hazırlık kurslarımız ile gençlerimize üniversite yarışında eşit imkanlar sağlıyoruz. Şu an 3 farklı yerde hizmet veren İLKİM Eğitim Kurumlarımızın sayısını 6 ya çıkaracağız. Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi olan İlkadım Gençlik Merkezimizde de kültür ve sanat etkinlikleri ile 5 binden fazla gencimize hizmet veriyoruz. Bunun dışında 12 halı saha ve spor kompleksini yine sizlerin hizmetinize sunduk. Bizler sizlere güveniyoruz ve bu güvenle daha mutlu bir gençlik geçirmeniz için İlkadım’da sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ilkadimhaber-(5).jpg

KÖKTAŞ; "GENÇLİĞE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ"
Gençlerin ülkenin geleceğine yön verecek büyük bir güç olduğunu ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş; "Bu akşam böyle sıcak bir ortamda siz gençlerle bir arada olmak bizlere güç verdi. AK Parti olarak gençlerle birlikte gençler için, kadınlarla birlikte kadınlar için siyaset yapıyoruz. Gençlere en güzel hizmetler AK Parti döneminde hayat buldu ve bundan sonra da gençlik yatırımlarımız devam edecek. Bu nedenle 31 Mart Seçimleri siz gençlerimiz için de büyük bir öneme sahip. Bu seçimlerde Cumhur İttifakı kazanırsa üzülecekler terör örgütleri ve onlarla işbirliği yapanlar olacaktır. Ama sevinen ümmet olacak. Bu seçim sürecinde sizlerde yorulmak nedir bilmeden kapı kapı gezeceksiniz, sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacaksınız. Böyle özveriyle çalışacağınızı biliyorum ve size güveniyorum. Bu vesile ile bu güne kadar olan ve bundan sonra olacak emekleriniz için hepinize teşekkür ederim" diye konuştu.

ilkadimhaber-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum