Gençlerden Togar’a Tam Destek

Gençlerden Togar’a Tam Destek
Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar gençler tarafından organize edilen kahvaltı programında ilçenin farklı mahallelerinden bir araya gelen gençlerle buluştu.

Togar, Gençlerin Gözünde İlk Günkü Heyecanı Gördüm

Tekkeköy’deki Seçim Koordinasyon Merkezinde gençler tarafından organize edilen kahvaltıda konuşan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Bugün bir kez daha gençlerimizdeki heyecanı gördüm. 2014 yılındaki yerel seçimlerden daha hareketli ve aktif olan gençlerimiz heyecanlı bir şekilde göreve hazır. Bir kez daha ilçemizde tarih yazarak merkez ilçelerdeki en yüksek oy oranıyla Tekkeköy’ümüzü birlikte yönetmeye devam edeceğiz” dedi.

Hayallerimize Birlikte Ulaştık

İlçe tarihinde ilk defa Tekkeköy’ün iktidarla buluştuğuna vurgu yapan Başkan Togar, “İlçemiz kurulduğu tarihten 2014 yılına kadar hiçbir zaman iktidarla buluşamadı. 2014 yılında sizlerin desteği ile ilk defa ilçemizi iktidarla buluşturmayı başardık. Ardından ilçemiz birçok dev devlet yatırımla buluştu. Hayallerimiz bir bir gerçekleşti. En büyük hayalimiz ve ilçemizin bir asırlık özlemi olan devlet hastanesini ilçemize birlikte kazandırdık” dedi.

s1.jpg

İkinci Büyük Hedefimizde Gerçekleşiyor

Tekkeköy’ün geleceği için belirlenen tüm hedeflerin bir bir gerçekleştiğine vurgu yapan Togar, “İkinci en büyük hayalimiz olan fakülte ve öğrenci yurdu ile ilgili çalışmalarımıza da başladık. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun aday tanıtım toplantısında verdiği müjdenin akabinde Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın bizleri ziyaret ederek ilçemize 16 bölümden oluşacak fakülte kurulması için birlikte çalışmalara başladık. Bu büyük projelerin devamı için iktidar gücüne ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

İlk Günkü Aşkla

İlk günkü aşkla durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceklerine dikkat çeken Togar, “Bugün burada bizlerle gönül birlikteliği yapan Cumhur İttifakının birleştirici gücüyle bir araya gelen herkese teşekkür ediyorum. Bir kez daha ilk günkü aşkla çalışarak ilçemizde hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz. Birlik beraberlik ve Tekkeköy sevdasıyla aşamayacağımız hiçbir engel yoktur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.