GENÇLER TARİHLE BULUŞTU

GENÇLER TARİHLE BULUŞTU
Samsun 19 Mayıs Gençlik Merkezi Osmanlı Devleti'nin 99'uncu padişahı Sultan II.Abdülhamid Han'ın vefatının 97'inci yıl dönümünde Sultan II.Abdülhamid Han'ı anmak adına program düzenlendi.

Samsun 19 Mayıs Gençlik Merkezi'nde Sultan Abdülhamid Han'ın hayatını anlatan belgesel izletilerek gençlere tarih bilgisi aşılandı.

KİTAP HEDİYE EDİLDİ
Samsun 19 Mayıs Gençlik Merkezinden düzenlenen Osmanlı Devleti'nin 99'uncu padişahı Sultan Abdülhamid Han'ı anmak adına buluşan gençler duygu dolu anlar yaşadı. 19 Mayıs Gençlik Merkezi'nde düzenlenen program açılış konuşması ile başladı ve Sultan II.Abdulhamid Han'ın hayatını anlatan belgelsi izletildi. Düzenlenen Programın ardından geleceğimizin mimarı olan gençlere hem tarih bilinci oluşturmak üzere ve Abdülhamid Han'ı anlamalarına yardımcı olmak için Samsun 19 Mayıs Gençlik Merkezi'nde "II.Abdülhamid Han'ın Kurtlarla Dansı" adlı kitabı hediye edildi. Samsun 19 Mayıs Gençlik Merkezi'nde düzenlenen bu anlamlı buluşmada gençler tarih adına bir aktiviteye daha imza attılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.