GENÇLER FORMA GİYECEK'Mİ ?

GENÇLER FORMA GİYECEK'Mİ ?
Sezon başından bu yana yedek kulübesine adeta mahkum olan ve çok az forma şansı bulan Kırmızı beyazlıların genç oyuncuları Kayseri deplasmanında forma bekliyor.

 

 

YEDEK KULÜBESİNE GÖMÜLDÜLER 
Sezon öncesi Teknik direktör Ümit Özat'ın gözüne girmeyi başaran ve A takım ile idmanlara çıkarak 18 kişilik kadroda yer alan Kırmızı beyazlıların genç oyuncular Burhan, Alperen, Orhan, Ertuğrul Mert, Erdi ne yaıkki sezon boyunca çok az forma şansı bularak ligi tamamlamak zorunda kaldılar. Özellikle Teknik direktör Engin Korukır'ın göreve gelmesiyle birlikte kadroda yer alan genç oyuncular adeta yedek kulübesine gömüldü ve hiç forma şansı tanınmadı. 

GENÇLER'DEN KORUKIR'A MESAJ 
Ligden düşmesi haftalar öncesinden kesinleşen Kayseri Erciyespor ile karşılşayacak Samsunspor'da  Burhan, Alperen, Orhan, Ertuğrul Mert ve Erdi Teknik direktör Engin Korukır'dan bu karşılaşmada forma bekliyorlar. Özellikle yabancı oyuncuların kafalarında sezonu bitirmelerinin ardından genç oyuncuların forma giymesi beklenirken Transfer yasağı bulunan ve bu yasağın kalkmaması durumu sornası ise Samsunspor gelecek sezon bu futbolcular'dan çok şey bekleyecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.