GENÇ OYUNCU KİRALIK GÖNDERİLDİ

GENÇ OYUNCU KİRALIK GÖNDERİLDİ
Kırmızı-beyazlıların genç oyuncusunu Enes İslam İlkin, Van Spor Futbol Kulübüne kiralandı.

Yılport Samsunspor genç oyuncusu Enes İslam İlkin'i TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Van Spor Futbol Kulübüne kiraladı. Samsunspor'un eski teknik direktörü Taner Taşkın yönetiminde olan Van ekibi, Nuri Terliksiz ile birlikte Enes İslam İlkin'i de transfer ederek kırmızı-beyazlılardan iki oyuncu ile kadrosuna takviye yapmış oldu.

enes-4.jpg

"BAŞARILAR DİLERİZ"
Samsunspor Kulübünden transferle ilgili yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Enes İslam İlkin’in sezon sonuna kadar Vanspor Futbol Kulübü’ne kiralanması konusunda kulüpler arasında anlaşma sağlanmıştır. Oyuncumuza ligin ikinci yarısında oynayacağı maçlarda başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

"TANER TAŞKIN HOCA İSTEDİ"
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ise, "Enes İslam İlkin bizim çok önemsediğimiz, değer verdiğimiz ve inşallah gelecekte daha fazla kullanabileceğimiz bir arkadaşımız. Enes’in kendini geliştirmesi için oynaması lazım. O yüzden de oynayabileceği bir takıma gitmesini istedik. O da Vanspor ile anlaştı. Enes’in tanıdığı, Enes’in tanıdığı ve bizim de tanıdığımız Taner Taşkın hoca istedi ve orayla anlaştı. İnşallah 15 maçlık dönemi orada iyi geçirip, oradan bize güzel mesajlar gönderip, Allah izin verirse seneye 1. Lige çıktığımızda Enes’i kadromuzun içerisinde bulundurabileceğimiz gerçeğini bize oradan anlatırsa hem maç oynamış, kendini geliştirmiş bir Enes olarak önümüzdeki sezon daha fazla ve doğru bir şekilde Enes ile birlikte olmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.