Genç MÜSİAD'tan Zİyaretler

Genç MÜSİAD'tan Zİyaretler
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi Gençlik Kurulu İŞKUR,KOSGEB ve OKA’ ya ziyarette bulundular.

Genç MÜSİAD Samsun İşkur Müdürü Haşim Meydan, Kosgeb Müdürü Nebahat Livaoğlu ve OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen ‘ e kendilerini tanıttıktan sonra yaptıkları işlerden de bahsettiler.

İşkur Müdürü Haşim Meydan ile genç MÜSİAD ortak çalışma konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Kosgeb Müdürü Nebahat Livaoğlu gençleri genel destekler hakkında ve gelecekteki devlet teşvikleri konusunda bilgilendirdi.

OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen ise şuan tasarruftan kaynaklı desteklerde belli küçülmeler olduğu yönünde bilgi verdi ve OKA onay sürecindeki projelerinde hangi aşamalardan geçtiği konusunda bilgi verdi.

Genç MÜSİAD ‘ ın ziyaretlerinde her krizden bir fırsat doğar noktasından hareketle, genç girişimcilerin işadamlarından tecrübe edinme konusu üzerinde duruldu ve ülkemizin üretim toplumu olma yolunda ilerleyebilmesi adına gençlerin daha çok çalışması ve tecrübe konusunda büyüklerinden dersler alınması gerektiğinden bahsedildi.

Kurum müdürleri piyasa koşullarında kurumların işleyişleri ve bu kurumlardan nasıl yararlanılır bununla alakalı bilgiler verdi. Her zaman gençlerin yanında olduklarını belirttiler.

Genç MÜSİAD Samsun İşkur Müdürü Haşim Meydan, Kosgeb Müdürü Nebahat Livaoğlu ve OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen ,Genç MÜSİAD Samsun Başkanı Ersin Canikli ve üyelerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdiler.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.