GENÇ İŞ ADAMLARI'NDAN TAŞÇIYA ZİYARET

GENÇ İŞ ADAMLARI'NDAN TAŞÇIYA ZİYARET
Samsun Genç İş Adamları Derneği ( SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç ve Yönetim Kurulu Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti

Samsun Genç İş Adamları Derneği ( SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç ve Yönetim Kurulu Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın başkanlık makamında ağırladığı SAMGİAD başkanı ve yönetim kuruluna, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Atakum Belediye’sinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, “ Atakum’un şehrin gelişiminde ve bu gelişim dinamiklerinde önemli bir yeri olduğunu düşünüyoruz. Bu değişim ve gelişimin başında ise Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından biri olan ve aynı zamanda inşaat mühendisi olan şahsınızın bulunmasını da oldukça önemli buluyoruz. Biz, SAMDİAD olarak şehrimize her alanda hizmet etmeye, ben değil biz anlayışıyla hareket ederek ortak değerler oluşturmaya gayret ediyoruz. En önemli ortak değerimizin yaşadığımız şehir olan Samsun olduğunu düşünüyoruz. Ortak değerlerimizin ise ancak ortak akıl ile daha güçlü olacağına inanıyor bu uğurda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz” diye konuştu.

Sivil Toplum Örgütlerine her zaman çok büyük değer verdiklerini kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “ Bu anlamda ben SAMGİAD’ı da şehrimizin değerlerinden biri olarak görüyorum. Gönlümüzde ki yeri her zaman bakidir. Samsunlu Gençlerin bir araya gelerek kurdukları derneğinizin ziyaretinden oldukça memnun oldum. Çeşitli vesilelerle daha önce bir araya geldik. İsterim ki daha çok bir araya gelelim ve birçok konu başlığı altında şehrimiz ve şehrimizin kıymetli sakinleri için birlikte hizmet üretelim. Atakum Belediyesi olarak kapılarımız size ve tüm sivil toplum örgütlerine her zaman açıktır. Ekonomik sosyal anlamda şehrimize değer katacak her çalışmanın ve bu uğurda atılacak her adımın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Gelecek, eğer bugün doğru adımları atarsak güçlü olacaktır” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.