GENÇ İŞ ADAMLARINDAN SEL BÖLGESİNE SU YARDIMI

GENÇ İŞ ADAMLARINDAN SEL BÖLGESİNE SU YARDIMI
Samsun'un Terme ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından ilçede yaşanan su sıkıntısına Samsunlu genç işadamları el uzattı. SAMGİAD öncülüğünde selzedelere ulaştırılmak üzere Terme'ye 2 TIR dolusu su yardımı yapıldı.

Samsun'un Terme ilçesinde yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya devam ediyor. Bölgede yaşanan içme suyu ihtiyacına Samsunlu genç işadamları el uzattı. Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç'in öncü olduğu kampanya ile TÜGİK Yönetim Kurulu, SAMGİAD Yönetim Kurulu ve Bafra GİAD Yönetim Kurulu'nca sel bölgesine 2 TIR dolusu su yardımı yapıldı. Terme'ye gelen TIR'lar, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç Terme GİAD Başkanı Mustafa Çelebi'ye, selzedelere dağıtılmak üzere teslim edildi.

4-043.jpg

''Allah tekrar böyle acılar yaşatmasın'' diyen TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi ve SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, ''Geçen hafta meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden hemşehrilerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralanan hemşehrilerimize de acil şifalar diliyorum. Umarım böyle bir olay tekrar yaşamayız. Yaşanan sel felaketinin ardından TEGİAD Başkanımız Mustafa Çelebi'den gelen su ihtiyacı çağrısını hemen dikkate aldık. TÜGİK Yönetim Kurulu Başkanımız Erkan Güral ile konuyu paylaştım. Bölge halkına geçmiş olsun dileklerini ileten genel başkanımız su ihtiyacı çağrısına duyarsız kalmayarak gereken desteği verdi. Biz de SAMGİAD ve Bafra GİAD olarak bu desteğe katkı sağlayarak Terme'ye 2 TIR dolusu su yardımı yaptık. Millet olarak böyle günlerde hep birlikte birbirimize destek ve yardımcı olmak zorundayız. Sıkıntılı süreçleri ancak böyle aşarız. Bu yardımı yapmamıza vesile olan Terme GİAD Başkanımız Mustafa Çelebi'ye, çağrımıza duyarsız kalmayan TÜGİK Başkanımız Erkan Güral'a, kardeş derneğimiz olan Bafra GİAD Başkanımız Alper Güngör'e ve su dağıtımını yapacak olan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'a teşekkür ediyoruz. Termeli hemşehrilerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum'' dedi.

TERME'YE GEÇMŞ OLSUN
Bafra GİAD Başkanı Alpar Güngör, ''Öncelikle Termeli hemşehrilerimize geçmiş olsun diyoruz. Devletimiz yaraları sarmak için elinden geleni yapıyor. Biz de bu anlamda karınca kararınca Termeli hemşehrilerimize destek olmak istedik. Allah tekrarını yaşatmasın'' dedi.

1-006.jpeg

STK'LARIN ÖNEMİ ORTAYA ÇIKTI
TEGİAD Başkanı Mustafa Çelebi ise, ''Bu zor günlerimizde yanımızda olan çatı kuruluşumuz TÜGİK Yönetim Kurulu'na, SAMGİAD Başkanımız Savaş Gömeç'e ve Bafra GİAD Başkanımız Alper Güngör'e hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşlarını önemi bu acı günlerimizde bir kez daha ortaya çıktı. Allah tekrar yaşatmasın'' dedi.

BAŞKAN KILIÇ'TAN TEŞEKKÜR
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ise, Terme'nin zor günler geçirdiğini belirterek, ''Sel felaketi sonrasında en büyük sıkıntımız içme suyu ihtiyacı. Bu anlamda Termeli hemşehrilerimizin bu ihtiyacına duyarsız kalmayan TÜGİK başta olmak üzere SAMGİAD, Bafra GİAD ve TEGİAD yönetim kurullarına ve üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.