GENÇ ERKEKLER MÜSABAKALARI SONA ERDİ

GENÇ ERKEKLER MÜSABAKALARI SONA ERDİ
Samsun Bocce Bowling Dart Ferdi İl Temsilcisi Ramazan Çoban,”2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Dart Genç Erkekler müsabakası sona erdi” dedi.

‘DART SPORUNA BÜYÜK İLGİ VAR’

İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda 18 takım ve 80 sporcunun katılımı ile sona erdiğini belirten, Samsun Bocce Bowling Dart Ferdi İl Temsilcisi Ramazan Çoban,” Dart sporu ilimizde gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bu artış ile bundan sonra yapacağımız müsabakalara daha da önem vereceğiz.  Yapılan seçmelerde dereceye giren okullarımız Şubat ayında Gümüşhane’de yapılacak olan Grup müsabakalarında Samsunumuzu en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Ayrıca burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ”diye konuştu.

img_7465-002.jpg

DERCE İÇİN MÜCADELE ETTİLER

Dereceye giren Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi, İlkadım İstiklal Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Vezirköprü Hatice Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi ile Havza Anadolulu İmam Hatip Lisesi ‘ne Kupa ve madalyalarını Samsun Bocce Bowling Dart Ferdi İl Temsilcisi Ramazan Çoban,  Ulusal Hakem Dart Merkez Hakem Kurulu Üyesi Nuri Tepe,  Bocce Hakemi Selda Özçelik ve En Kıdemli Beden Eğitimi Öğretmeni Şahabettin Demir tarafından takdim edildi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.