GELENEKSEL İŞ YEMEĞİ TOPLANTISI

GELENEKSEL İŞ YEMEĞİ TOPLANTISI
Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) geleneksel iş yemeği toplantısı Yelken Kulüp'te gerçekleşti

SAMGİAD'DAN GELENEKSEL İŞ YEMEĞİ TOPLANTISI

GÖMEÇ'TEN DAYANIŞMA ÇAĞRISI

SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, Amerika'da yaşanan seçim sürecinin ülke ekonomisini dolaylı olarak etkilediğini belirterek, ''Bu tür süreçleri doğru ve dikkatli yürütmeliyiz. Bu zor günlerde birbirimize sırtımızı dayamalıyız'' dedi.

Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) geleneksel iş yemeği toplantısı Yelken Kulüp'te gerçekleşti. Yemeğe TÜYAP Fuarcılık Bölge Müdürü Server Seçer, Haberaks TV Genel Yayın Yönetmeni Fatih Korkmaz, Haber TV Programlar Koordinatörü Sinan Sallabaş, ANGİKAD üyesi Dilek Volkan, Terme GİAD Başkanı Mustafa Çelebi ve Bafra GİAD Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu konuk olarak katıldı.

DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Toplantının açılış konuşmasını yapan SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, Amerika'da yaşanan seçim sürecinin ülke ekonomisini dolaylı olarak etkilediğini belirterek, ''Bu tür süreçleri doğru ve dikkatli yürütmeliyiz. Ticari faaliyetlerimizde ve alınacak kararları gözden geçirmeliyiz. Dernek çatısı altında samimi ticaret yapma gayreti içinde olalım. Bu zor günlerde birbirimize sırtımızı dayamalıyız. Türkiye'nin içinde bulunduğu durum nedeniyle, siyaset gözetmeksizin, parti gözetmeksizin, memleket gözetmeksizin genç işadamları camiası olarak ülkemize ve birbirimize sarılmak zorundayız. Derneğimizin sloganı 'Gelecek Biziz'. Gelecek biz isek, geleceğini hazırlamak zorunda olanlar da biziz. Büyüklerimize söylüyoruz. Bugün yanlış kararlar almayın. Bir karar aşamasında iseniz, gelecekle ilgili kararlara gençler olarak ortak olmak istiyoruz'' dedi.

AİLE ŞİRKETİ ANAYASASI ÇALIŞMASI

SAMGİAD olarak aile şirketleri anayasası üzerinde çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Gömeç, ''Bizim Karadeniz bölgesindeki öncelikli sorunumuz babalarımızın amcalarımızın 40 yılda büyüttüğü aile şirketlerini yönetmekle alakalı sorun. Aile şirketleri yasası hakkında yılbaşından sonra çalışmalarımız olacak. Karadeniz insanının kendine has olan özgüven sorunu var. Bu konuda ülke genelinde bir adım öndeyiz. Müteşebbis hareket etme noktasında, bu özgüven bizi birbirimize yaklaştırması gerekirken bazen uzaklaştırıyor. Bunu aşacağız. Aile şirketleri için, en kısa sürede günün bilimsel şartlarına uygun bir şekilde eğitim seminerleri düzenleyeceğiz'' diye konuştu.

Ardından Haberaks TV Genel Yayın Yönetmeni Fatih Korkmaz ve Haber TV Programlar Koordinatörü Sinan Sallabaş, hazırladıkları projeleri SAMGİAD üyelerine tanıttı. TÜYAP Fuarcılık Bölge Müdürü Server Seçer ise TÜYAP Samsun Fuarı ve fuarcılık konusunda dernek üyelerini bilgilendirdi.

Konuşmaların ardından derneğe yeni üye olan Nedim Beytekin, Yıldıray Sandıkçı ve Fatih Ceylandağ'a katılım belgeleri Başkan Savaş Gömeç ve misafirler tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.