GELECEK VİZYONUM PROJESİ

GELECEK VİZYONUM PROJESİ
Canik'te 'Gelecek Vizyonum' projesi yeniden başlıyor

Canik Belediyesi tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteğiyle geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve 2 bin öğrenciyi kapsayan "Gelecek Vizyonum" projesi bu yıl da devam ediyor. Samsun'un 17 ilçesindeki öğrenciler, 1 Kasım'dan itibaren proje kapsamında şehri tanıyacak.

 

Canik Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin ufkunu açmak ve yaşadıkları şehri tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlenen geçtiğimiz yıl düzenlenen "Gelecek Vizyonum" projesi, bu yıl da devam ediyor. Geçen yıl 17 ilçeden 2 bin öğrencinin katılım sağladığı proje bu yıl 1 Kasım'da yeniden başlayacak. Proje kapsamında, ilçelerden

Samsun'a gelecek olan öğrenciler, şehrin tarihi ve turistik mekanlarını gezecek ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in misafiri olacak.

 

EN BÜYÜK YATIRIM GENÇLİĞE

Canik Belediyesi olarak en büyük yatırımları eğitim ve gençlere yönelik yaptıklarına işaret eden Başkan Genç, "Gençlerimizi çok iyi anlıyoruz ve gençlerimizin isteklerini, eğitimin eksiklerini çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla yaptığımız eğitim yatırımlarıyla ilçemizde eğitim şartlarını iyileştirerek, gençlerimizin geleceğe daha iyi şartlarda hazırlanmasını sağlıyoruz. Bunun yanında gençlere yönelik fiziki yatırımların yanında onların gelişimleri için sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler de düzenliyoruz. Bu amaçla geçen yıl düzenlediğimiz ve başarı sağladığımız Gelecek Vizyonum projemizi bu yıl da devam ettiriyoruz" dedi.

 

1 KASIM'DA BAŞLIYOR

Amaçlarının, şehri görme imkanı bulmayan ilçelerdeki öğrencilerin yaşadıkları şehri tanımalarını ve vizyonlarını genişletmelerini sağlamak olduğunu belirten Başkan Genç, "Canik Belediyesi olarak bizim için gençlik denildiğinde akan sular durur. Biz gençlerimize fırsat verildiğinde neleri başarabileceklerinin ve potansiyellerinin farkındayız. Bu nedenle bütün imkanlarımızı geleceğimiz olan gençlerimiz için kullanıyoruz. Belediyemizde gençlerimiz için Proje Geliştirme Birimi kurduk. Bu tür vizyon geliştirici etkinliklerle de gençlerimizin gelişimini sağlamayı hedefliyoruz. İnşallah 1 Kasım'da başlayacak projemiz kapsamında bu yıl da binlerce öğrencimiz şehrimizi daha yakından tanıma imkanı bulacak" diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.