GELECEK NESİLLERLE YAKINDAN İLGİLENİYORUZ

GELECEK NESİLLERLE YAKINDAN İLGİLENİYORUZ
Türk Kızılay’ının Sevgi Bohçası Projesi kapsamında başlattığı projeyi Canik ilçesinde devam ettiren Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs yeni doğanları yakından takip ediyor.

Doğum öncesi Canik Şubesine müracaat eden annelere doğum esnasında ve sonrasında gerekli olan malzemeleri teslim eden Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Sevgi bohçasını teslim alan anneler doğum sırasında ve sonrasında sıkıntı çekmiyorlar. Sosyal Sorumluluk kapsamında devam eden proje sayesinde doğum yapacak anneler yalnız bırakılmıyoruz. Doğumdan sonrada yeni doğan bebeklere bez hizmeti veriliyoruz ve ayrıca mamaya ihtiyacı olan bebeklerde Türk Kızılay gönüllülerinin temin ettiği hazır mamalar teslim ederken bu arada gelecek nesillerimizde ihmal edilmiyoruz ”dedi.

 

‘SEVGİ ELİMİZİ UZATIYORUZ’

Gelecek nesillere karsı sosyal sorumluluğunu yerine getirmeyi ilke haline getirdiklerini vurgulayan Başkan Örs,”Bu sorumluluk bilincinde ihtiyaç sahibi olan annelere destek oluyoruz. Anneleri yalnız bırakmıyoruz. Türk Kızılay’ı her alanda hizmet veriyor. Bizler Genel Merkezimizin verdiği her hizmeti bölgemize taşımaya çalışıyoruz. Sevgi Bohçası ile 2013 de göreve geldiğimizden bugüne kadar binlerce aileye sevgi bohçasını ulaştırmaya çalıştık. Yeni doğan bebeklerin annelerinin her zaman yanlarındayız. Artık doğuma giden anneler önce şubemize uğrayıp münacatlarını yapıyorlar. Bizlerde doğum için gerekli malzemelerini kendisine teslim ediyoruz” diye konuştu.

 

‘İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORUZ’

Doğumdan sonrada dünyaya gelen beklerinde yerinde takip ettiklerini belirten Başkan Örş,”Mamaya ihtiyaçları varsa gönüllülerimizin desteği ile mamalarını karşılıyoruz. Sağlıklı  ve sağlıksız olsun her konuda yavrularımızla yakından ilgileniyoruz. İhtiyacı olanlara ulaştırılmak üzere hayırseverlerimizinden destek bekliyoruz. Gelecek nesillere sosyal sorumluluğumuzu lütfen hep birlikte gerçekleştirelim “şeklinde konuştu.

Köksal ÖNER   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.