“GELECEK HEPİMİZİN” DEDİLER “KARDEŞ OKUL” OLDULAR

“GELECEK HEPİMİZİN” DEDİLER  “KARDEŞ OKUL” OLDULAR
Çarşamba Anadolu Lisesi ile Kızılot Ortaokulu ile arasında, "Gelecek Hepimizin" diyerek kardeş okul olarak sosyal sorumluluk projesi başlatıldı.

Proje kapsamında iki okul arasında barış, sevgi, kardeşlik ve dostluk duygularının artırılmasının yanında teknolojik gelişmelerin paylaşılması ve okullar arasında çalışma ziyaretleri de gerçekleştirilecek. Çarşamba Anadolu Lisesi ile Kızılot Ortaokulu arasında kardeş okul protokolü imzalandı. Çarşamba Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Baş ile Kızılot Ortaokulu Müdürü Aydın Kuru’nun imzaladığı protokol kapsamında her iki okul arasında karşılıklı etkinlikler düzenlenmesi planlandı.

‘BİRLİKTE HAREKET EDEÇEĞİZ’

Protokol imza programında Çarşamba Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Baş, “Kardeş okul protokolü kapsamında Kızılot Ortaokulu ile Çarşamba Anadolu Lisesi arasında karşılıklı faaliyet ve etkinlikler düzenleyeceğiz. Amacımız, toplumsal farkındalık oluşturarak, öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamaktır"diye konuştu.  

‘GELECEĞİMİZİ PEKLEŞTİRDİK’

Kızılot Ortaokulu Müdürü Aydın Kuru da konuşmasında, “Liselere yerleştirme sistemine göre en başarılı öğrencilerimiz  Çarşamba Anadolu Lisesini  tercih etmektedir. İmzaladığımız bu protokolle öğrencilerimize hem Çarşamba Anadolu Lisesini daha yakından tanıtmak hem de bu okulla işbirliğimizi artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.