GELECEĞİN KİCK BOKSCULARINI YETİŞTİRİYORUZ!

GELECEĞİN KİCK BOKSCULARINI YETİŞTİRİYORUZ!
Kick Boks Milli takım Antrenörü Mustafa Şencan,” Çalışmalarımızı haftanın her günü Atakum içesindeki Gençlik ve Spor Bakanlığına ait sporcu fabrikasında yapıyoruz ”dedi.

‘BÜYÜK HEDEFİMİZ DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞABİLMEK’
Spor yapmak için bize gelen sporcularımızı yaş guruplarına ve düzeylerine göre ayırıp kendilerine uygun olan guruba kayıt ettiklerinin altını çizen Kick Boks Milli takım antrenörü Mustafa Şencan,” En büyük hedefimiz daha çok kişiye ulaşabilmek. Günümüzde çocukların televizyon başında ve internette fazla zaman geçirdiklerini biliyoruz, Çocukların erken yaşlarda hareketsiz yaşam biçimini seçmeleri buda fiziksel ve ruhsal gelişimi olumsuz etkiliyor. Kick Boks branşındaki antrenman modelimizde düzenli ve doğru egzersizler ile çocuklara spor yapma alışkanlığı kazandırıyoruz” diye konuştu.

img-3229.JPG

‘ELDE EDİLEN DERCELER İLE KARŞILIĞINI ALIYORUZ’
İçlerinden yetenekli olup yarışmalara katılmak isteyen çocukları ve gençleri  yarışmacı guruplara dahil etiklerini vurgulayan Kick Boks Milli takım antrenörü Mustafa Şencan,” Burada  kendilerine uygun antrenman programı ile gelişmlerini sağlıyoruz, sporcularımızın katıldığı maçlarda başarılı performans ve elde edilen derceler ile karşılığını alıyoruz. Tüm gençlerimizin sporun kazanımlarından istifade etmelerini istiyoruz çalışmalarımızıda buna göre planlıyoruz spor yapmak isteyen gençlerimizi ve çocuklarımız Atakum sporcu fabrikasına bekliyoruz. Bizlere bu tesislerde spor yapma imkanı sunan  Gençlik ve Spor Bakanlığımıza spor teşkilatına, Atakum ilçe Milli Eğimim Müdürlüğüne Atakum Halk Eğitim Merkezi müdürü ve çalışanlarına sporcularım adına çok teşekkür ediyorum ”dedi.

img-3241.JPG

‘MUSTAFA ŞENCAN, DENEYİMLİ BİR HOCAMIZDIR’
Geleceğin yetenekli sporcularını yetireceklerini anımsatan Kick Boks Karadeniz Bölge Başkanı ve Samsun İl Temsilcisi Üzeyir Kodan ,” Branşımızda faaliyet antrenör arkadaşları ziyaret ediyoruz Mustafa Şencan hocamız Milli Takımda defalarca görev yapmış tecrübeli başarılı antrenör arkadaşımız, Kick Boks branşına verdiği güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kick boks branşında çocuklarını spor yaptırmak isteyen veliler antrenör tercihlerine dikkat etmeliler, son yıllarda Kick boks branşınaa ilginin artması yeterliliği olmayan korsan antrenörlerin türemesine neden oldu. Çocuklarımızı yetkili ve yeterliliğe sahip Kick Boks antrenörlerine emanet edersek doğru bir eğitim ile sağlıklı bir beden ve başarılı sporcu olma imkanını sağlamış oluruz. Ayrıca bizimle birlikte olan değerli büyümüz ve gazeteci ve yazar Köksal Öner abimize teşekkür etmeden geçemeyeceğim” şeklinde konuştu.  Köksal ÖNER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.