Geldiğinde de yanında, giderken de…

Geldiğinde de yanında, giderken de…
Yaklaşık 10 gün önce Samsun’a gelen Mavi Marmara gemisini karşılayanlardan biri olan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, gemiyi Samsun’daki son gününde de yalnız bırakmadı.

Gazze’deki Müslümanlara  insani yardım götürürken uluslararası sularda İsrail saldırısına uğrayan ve yaklaşık 10 gün önce Canik Belediyesi’nin organizasyonuyla Samsun’a gelen Mavi Marmara gemisine, AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan son gününde ziyaret gerçekleştirdi.

Samsun’a geldiği gün gemiyi karşılayan çok sayıda Samsunlu’dan biri olan Tan, yaşanan acının tarifsiz olduğunu belirtti. O gün yaşananları, gemi de bulunanlardan biri olan Hüseyin Mutlu’dan dinleyen Tan, “Her kesimden, her fikirden, her ülkeden, amaçları sadece orada yaşayan mazlumlara yardım götürmek olan bir gemiye böyle bir saldırıyı insan kabullenemiyor. O saldırıyı birebir yaşayanların anlattıklarını duydukça üzüntümüz katlanarak artıyor. Bu türlü bir acıyla ülkemiz ve tüm Müslüman alemi inşallah bir daha karşılaşmaz. Tabi ki geminin Çanakkale’ye gitmesi de bizler için ayrı bir anlam ifade ediyor. Yüz yıl önceki şehitlerimizin acısıyla Mavi Marmara’daki acı aynı topraklarda birleşiyor. Bu vesile ile Çanakkale’de ve Mavi Marmara’da şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.