GEL BAKALIM SAKARYA!

GEL BAKALIM SAKARYA!
Yılport Samsunspor bu akşam 20:30'da Play Off Çeyrek Final ikinci maçında Sakaryaspor'u ağırlayacak.

Şampiyonluk parolasıyla çıktığı sezonu üçüncü sırada bitiren Yılport Samsunspor, normal sezonu bir puan altında dördüncü sırada bitiren Sakaryaspor ile çok kritik bir mücadelede sahne alacak. Play Off Çeyrek Final ilk maçında deplasmanda 1-0 kaybettiği Sakaryaspor'u 19 Mayıs Stadyumu'nda konuk edecek olan kırmızı-beyazlı ekip, kendi taraftarları önünde güzel bir futbolla galip gelerek tur atlayan taraf olmak istiyor. 

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.png

İÇ SAHA KARNESİNE GÜVENİYOR
Bu sezon 19 Mayıs Stadyumu'nda 17 maç oynayan kırmızı-beyazlı ekip 14 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Kendi evinde rakiplerine 25 gol atıp kalesinde yalnızca 9 gol gören Yılport Samsunspor, normal sezonda elde ettiği bu istatistiğe güveniyor. Play-Off'un ilk maçında Sakarya'ya 1-0 mağlup olsa da kırmızı-beyazlı ekip sezon içinde iki maçta da rakibine kaybetmedi. Samsun'da oynanan son mücadeleyi ise kırmızı-şimşekler 3-0 kazanmıştı.

jjj.png

DÜDÜK MELER'DE
Saat 20:30'da başlayacak olan Yılport Samsunspor – Sakaryaspor A.Ş. mücadelesini Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Gökmen Baltacı ve İbrahim Bozbey yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Yiğit Arslan görev alacak. İzmir bölgesi Süper Lig hakemi Halil Umut Meler, ilk kez Samsunspor maçı yönetecek.
(Soner Süren)

bbbbbbbb-001.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.