Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE GEZİNTİ

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE GEZİNTİ

 

AKP Hükümetini yıpratmak için, 12 yıldır yürütülen ALEYHTE propağandalara rağmen, AKP nin yine birinci parti olarak seçimi notalandırmış olması  gerçeğidir. 2001 öncesi ülkemizin KOALİSYONLAR hükümetleri ile ne tür sıkıntı ve provakisyonlara getirildiği yaşanlarca bilinmektedir. Geçmişten ibret almak, günümüzü değerlendirmek için lüzumludur.

 

Birçok insanımızın bilmediği veya dikkat etmediği konuların tekrarı

Dünün ANARŞİTİ Ertuğrul Kürkçü’nun nasıl ki Terörü RANT’ a, keyfe dönüştürmesi gibi, Güneydoğu da mağdur edilen KÜRT kardeşlerimizin bu işlere ne dediklerinin önemidir.  

 

Eski Bakan, Egemen Bağış’ın, bir dış seyahatinde,  Fransa’da, Yılmaz Güney ve Ahmet Kaya’nın Paris teki, PERE LACHAİSE (Peder Rahip Lacheise Mezarlığı nda) giriş kapısında da. FRANSIZ ORDUSUNDA 1914-1915 / 1939-1945 FRANSA İÇİN ÖLEN ERMENİLERİN HATIRASINA diye taşa kazılmış  anıt lı

 

mezarlarını ziyaret etmesi, el açıp dua etmesi, sonraki dönemlerdeki sağ adına yaptığı gafların ve Bakanlıktan istifası sürecinin, bulunduğu konum ve mevkiini bilmeyen nice seçilmişimizin, bazılarının DAVA demelerine rağmen, ne boş insanlar olduğunu göstermektedir. Bu arada 1974 lü yılların YUMURTALIK HAKİMİ SEFA MUTLU’nun mezarını ziyaret eden bir yetkilinin olup olmadığı sorusudur.

 

Geçen siyasi dönemde,  Haklarında 650 SUÇ FEZLEKESİ BULUNAN BDP lilerin, bu dönem mecliste çıkartacakları tantanalarla meclis fezleke dosyalarının epey kabaracağı hakikatidir

 

Adamların, her işlerinde İHANET kokmasına rağmen, KİMLİKLERİN de de ÖÇ ALAN soyadı ile, öne çıkan, T. C .  Okullarında, meccani yurtlarında okuyup büyütülen nicelerinin hala var olduğudur.

 

Muhalefet kanadındaki CHP ve HDP nin, aynı yolun yolcusu olması, MHP nin NECİ olduğu sorusunu akla getirmekte, MHP nin 1980 öncesi DSP ile, olan ortak hükümetteki, Rahşan Ecevit’le olan halleri, APO  NUN İNFAZI ile ip bulunamadığından İDAM kararının müebbede çevrilmesi, hatıra getirildiğinde,MHP de, tarihen ikinci bir yanılmanın yaşanmaması temennisi sağ ,kesimce beklentisi olarak görülmektedir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR