GEÇMİŞİ YAD ETTİLER

GEÇMİŞİ YAD ETTİLER
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Türk Müziğinin usta sesi Orhan Gencebay’ı efsane ofisinde ziyaret etti.

Gençlik yıllarına ait fotoğrafların ve ünlü sanatçının yıllarca elinden düşürmediği bağlamaların bulunduğu salonda hatıra fotoğrafı çektiren Orhan Gencebay ve Erdoğan Tok geçmişi yad etti

 

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, geçtiğimiz dönemde çözüm süreci gibi ülkenin huzuru ve gelişimi için yapılan atılımlara destek veren Türk müziğinin unutulmaz sesi Samsunlu sanatçı Orhan Gencebay’ı İstanbul Etiler’de bulunan ofisinde ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Başkan Tok’a özel imzalı albümünü göndererek tebrik eden Gencebay Başkan Tok ile uzun süre sohbet etti. Başkan Tok ve Gencebay uzun süren sohbetin ardından unutulmaz sanatçının efsane ofisinde bir gezinti yaptı. Gençlik yıllarına ait fotoğrafların ve ünlü sanatçının yıllarca elinden düşürmediği bağlamaların bulunduğu salonda hatıra fotoğrafı çektiren Orhan Gencebay ve Erdoğan Tok geçmişi yad etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ünlü sanatçı Orhan Gencebay, “İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yapmış olduğu bu özel ve güzel ziyaretten son derece mutluluk duydum, beni onur ve gururlandırdı. İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok Bey’in İlkadım İlçemizde ki çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Çok güzel. başarılı hizmetlerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Allah kendisinin ve ekibinin yardımcısı olsun” dedi.

 

Samsun’un evladı Türkiye’nin usta sesi ünlü sanatçı Orhan Gencebay’ın yıllarını vermiş olduğu Etiler’de bulunan ofisinde ziyaret etmekten onur duyduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Türk Müziğinin babası unvanına sahip Orhan Gencebay’ı efsane ofisinde ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum. Bu ofiste yıllara ışık tutan şarkıların izleri hala belirgin. Türk müziğinin doğan güneşi Samsunlu Orhan Gencebay ile sohbet ederek hasret giderdik. Eski anıları canlandırdık. Ülkemizin huzuru için büyük çabalar vermiş bir isim ile bir arada olmak bizleri daha da güçlendiriyor. Allah her zaman yardımcısı olsun.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.