GEÇİCİ İŞÇİLERE TAKDİR BELGESİ VERİLDİ

GEÇİCİ İŞÇİLERE TAKDİR BELGESİ VERİLDİ
Suluova Devlet Hastanesinde, yeni tip koronavirüs (Kovit-19) salgını döneminde geçici olarak çalışan işçilere takdir belgesi verildi.

Hastanenin başhekimi Op. Dr. Volkan Taşova, toplantı salonunda düzenlenen programda, 2020 Mart, Nisan ve Mayıs aylarında Türkiye ve dünyada yaşanan Kovid-19 salgını döneminde İŞKUR üzerinden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan elemanların okulların kapalı olması nedeniyle hastaneye yönlendirildiğini söyledi.

GEÇİCİ İŞÇİLERE TAKDİR BELGESİ VERİLDİ

Bu kişilerle çok verimli ve başarılı çalışma dönemi geçirdiklerini dile getiren Taşova, "Onların sayesinde hastanemize pandemi dolayısıyla daha sık yapılması gereken temizlik ve dezenfeksiyon işleri başarılı şekilde yürütüldü. Hastane idaresi olarak yapılan bu çalışanları çok başarılı bulduk. Arkadaşlarımız gerçekten özverili ve başarılı bir pandemi süreci geçirdi. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz." dedi. Daha sonra çalışma süreleri sona eren 22 kişiye takdir belgesi verilerek teşekkür edildi. Programda hastanenin İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Sinan Yağlıoğlu da bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.