GECEYE SEMA GÖSTERİLERİ RENK KATACAK

GECEYE SEMA GÖSTERİLERİ RENK KATACAK
İlkadım Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında 27 Şubat Perşembe günü Türk Tasavvuf Müziği Korosu ile birlikte Samsunlulara 'Sema Gösterisi' sunacak.


-TÜRK TASAVVUF MUSİKİSİ VERECEĞİ KONSER İLE YÜREKLERE SESLENECEK
Sosyal ve kültürel belediyecilik alanında önemli hizmetlerde bulunan İlkadım Belediyesi, Türk Tasavvuf Musikisi Konseri ile tasavvuf müziği severleri buluşturacak.27 Şubat Perşembe günü saat 19:30'da Yaşar Doğu Spor Salonu'nda Türk Tasavvuf Musikisi Korosu tarafından verilecek olan konser sonrası 'Sema Gösterisi' ile katılımcılara unutulmaz bir gün yaşatacak. Şef Erdal Şahin yönetiminde ilk olarak ilahiler seslendirecek koro, daha sonra ilahiler eşliğinde sema gösterisi sunacak.

Milletleri millet yapan değerlerin yanında manevi gücün ve manevi değerlerin de önemli olduğunu kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Tasavvuf kültüründe Hz. Mevla'nın manevi değerleri toplumda bir çığır açmıştır. Bizde İlkadım Belediyesi olarak bu değerleri yaşatacağımız Türk Tasavvuf Musikisi Konseri ve Sema Gösterisine tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.