Geçen yıla oranla yüzde 40 ciro artışı gösterdi

Geçen yıla oranla yüzde 40 ciro artışı gösterdi
Faruk Güllüoğlu markası ile büyük başarı yakalayan Faruk Güllü, 2007 yılında açtığı Kübban restoranı ile Antep tatlısından sonra mutfağını da markalaştırdı.

Güneşli’de Gaziantep lezzetlerini İstanbul halkına sunan restoran, geçen yıla oranla yüzde 40 ciro artışı gösterdi. 

Her bütçeden insana hitap ettiğini söyleyen Faruk Güllüoğlu Şirketler Grubu Başkanı Faruk Güllü, "Kübban Gaziantep Mutfağı sadece Faruk Güllü tarafından yönetiliyor ve hiçbir ortağı yok. Faruk Güllüoğlu Şirketleri bünyesinde kendi marka değerini kendi oluşturan bir firma. Firmamız geçen yıla oranla yüzde 40 gibi bir ciro artışı gösterdi." dedi.

İstanbul’da Gaziantep yemeklerini yapan sayılı mutfaklardan biri olduklarını söyleyen Faruk Güllü, "Çocuk damak tadı asla yalan söylemez. Hoşuna gitmeyen ürünü hemen söyler. Firmamızın en büyük özelliği, kendimizin yemediği ürünü müşterilerimize sunmamamız. Turşusundan salçasına, biberinden patlıcanına kadar ürünlerimizin tamamı Gaziantep’ten geliyor. Ürünlerimizin yüzde 85’i ev yapımı ürünler. Kendi evimde de aynı ürünleri kullanıyorum." şeklinde konuştu.

Kıvırcık kuzusu dışında hiçbir hayvan eti kullanmadıklarını söyleyen Faruk Güllü, "Kıvırcık türünü de sadece Balıkesir’den getiriyoruz. Hayvanlar özel olarak seçiliyor. Dişi hayvanları ve 12 kilogramın üstünde olmayan hayvanı kullanıyoruz." dedi.

İstanbul’da 18 milyon insanın yaşadığını göz önünde bulundurduklarını vurgulayan Faruk Güllü, her gelir düzeyinden müşterileri olduğunu söyledi. Güllü, "Mekanımız, iki lahmacun yiyip gidene de yurtdışından gelen VİP müşterilerimize de hitap ediyor. Müşterilerimize özel VİP salonlarımız içerisinde kendi misafirlerini ağırlamak üzere 20 ile 200 kişi
arasında değişen odalar var. Memnun kalan müşterilerimiz; işyerlerinde, yazlıklarında, toplantı yaptıkları mekânlarda veya evde yaptıkları nişan yemeklerinde bizim mutfağımızı istediklerinde ekibimizle hizmet veriyoruz." şeklinde konuştu. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.