'GECE GÜNDÜZ DEMEDEN HİZMET EDECEĞİZ'

'GECE GÜNDÜZ DEMEDEN HİZMET EDECEĞİZ'
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Canik'tee önce partililerle bir araya geldi ardından Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'yı ziyaret etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Canik AK Parti İlçe Başkanlığı'nda partililerle buluştu, ardından da Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'yı ziyaret etti. Başkan Demir, her 2 ziyaretinde de, "Büyükşehir'de ilçe ayrımı yapmadan gece gündüz çalışarak milletimize hizmet edeceğiz" mesajını verdi.

"HAYIRLA YÂD EDİLMEK İÇİN"
Başkan Mustafa Demir, 'İade-i Ziyaret' programlarının ilkinde AK Parti Canik İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Ercan Eler ve partililerle bir araya gelen Başkan Mustafa Demir, "Bizim dönemimizde Canik ilçemiz çok daha iyi hizmetlere kavuşacak, olumlu yönde bir değişim yaşayacak. Büyükşehir olarak ilçe ayrımı yapmadan her yere hizmet götürmenin çabası içerisinde olacağız. Millete hayırla hizmet eden herkes hayırla yad edilir. Bizler teşkilatımızın her kademesindeki arkadaşlarımızla hizmetlerimize hizmet katmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

mustafa-demir-3-006.jpeg

"GAYRETLERİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM"
Canik'te parti teşkilatının tüm üyelerine, Kadın Kolları'na gayretleri için teşekkür eden Başkan Mustafa Demir, "Hepiniz seçim dönemimizde büyük gayretler içerisinde oldunuz. Bu partinin kuruluşunda, uzun yıllardır siyasetinde yer alan bir ağabeyiniz olarak şunu söylemek istiyorum ki, ben de sizler için elimden gelen ne varsa yapmaya hazırım. Sizlerle sürekli iletişim halinde olacağız" diye konuştu.

mustafa-demir-1-003.jpeg

BELEDİYEDE 'HİZMET' ZİRVESİ
Başkan Mustafa Demir ardından, beraberinde AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ile birlikte 31 Mart Yerel Seçimleri'nde 'Belediye Başkanı' seçilen İbrahim Sandıkçı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Demir, Sandıkçı ve Eler ile birlikte Canik İlçesi’nde planlanan ve devam eden yatırım ve projelerle ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

mustafa-demir-2-007.jpeg

BÜYÜK İLGİ
Öte yandan Başkan Mustafa Demir, gerek partilerle buluşması gerekse belediye ziyareti öncesi ve sonrası Caniklilerle de selamlaştı, sohbet etti. Başkan Demir, kendisine yakın ilgi ve sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara teşekkür ederek, "Canik'i çok daha ileri noktalara taşımak için çaba göstereceğiz. Bunu siz Caniklilerle birlikte başaracağız" dedi.
 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum