GAZİOSMANPAŞA’DA GÖZ DOLDURAN MİTİNG

GAZİOSMANPAŞA’DA GÖZ DOLDURAN MİTİNG
Seçimlere az bir süre kalması nedeniyle çalışmalarını hızlandıran Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Gaziosmanpaşa mahallesinde yaptığı miting gövde gösterisine dönüştü.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’nında katıldığı ve Gaziosmanpaşalı vatandaşların yoğun bir şekilde katılım sağladığı mitingde Sandıkçı, çoşkulu bir şekilde karşılandı. Meşalelerin yakıldığı mitingde havai fişekler patlatıldı.Sandıkçı bu coşkulu karşılama sonrasında yaptığı konuşmada, “Canik’li olmaktan bir kez daha gurur duydum. Bu coşkulu karşılama karşısında duygulanmamak elde değil. Beni burada yalnız bırakmayan siz vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

foto2.jpeg

Gaziosmanpaşa Bizim Gözbebeğimiz

“Gaziosmanpaşa’da oturanlar gönüllerini ferah tutsunlar. Bütün mahallelerimize hizmetin en iyisini sunmak için gece gündüz çalışacağız. Öncelikle Gaziosmanpaşa’da eksik olan her şey tamamlanacak. Gençlerimiz için yapılacak projelere önem vereceğiz. Bizler kadınlarımıza ve yaşlılarımıza her zaman pozitif ayrımcılık yapacağız. Sizlerin desteği ile bizler daha enerji dolu olacağız”

foto1.jpeg

Canik Samsun’un Merkezi Olacak

“Bizler öyle çalışacağız ki, vatandaşlarımız istedikleri her şeyi burada bulacaklar. İç ve dış yatırımcıları buraya çekmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Bizler vatandaşlarımızın refah içinde yaşamaları için çalışmak zorundayız. Biz sizlerin enerjisini aldığımızda çok başarılı işler yapacağımızı biliyoruz. Gaziosmanpaşa’nın dertlerini ve sıkıntılarını da biliyoruz. Bunları çözmek için çalışacağız. Beni destekleyen, beni burada gönüllerinde ağırlayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.