GAZİNİN MUTLU GÜNÜ

GAZİNİN MUTLU GÜNÜ
Havzalı 15 Temmuz Gazisi Dünya Evine Girdi 

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde Ankara Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde yaralanarak ayağını kaybeden ve gazi olan Cafer Yılmaz, evlendi.
Etimesgut Belediyesi Düğün salonunda düzenlenen nikah merasiminde Havzalı 15 Temmuz Gazisi Cafer Yılmaz, Sürreya Gedik ile dünya evine girdi.
Genç çiftin nikahlarını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıyarken Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’de çiftin mutluluğuna şahitlik etti.
Çiftin düğününe Ankara Milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut Kaymakamı Fuat Gürel ve çok sayıda davetli katıldı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, törende bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, damat ve gelinin ailelerini tebrik etti. Türkiye'nin uzun süredir terör örgütleriyle mücadele ettiğini anlatan Gökçek, Türk milletinin 15 Temmuz'da tarihi bir sınavdan alnının akıyla geçtiğini belirterek, hainlerin emellerine bir kez daha ulaşamadığını aktardı. Gökçek ; “Böyle bir gazi evlattan, böyle bir kahramandan bu millete, bu devlete, Cumhurbaşkanımıza ve o kahramanlığına yaraşır çok sayıda evlat beklediğimizi ifade ediyorum.” Dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Havza ve Havzalıların her zaman Türkiye ve Türk milleti için göreve hazır olduğu belirterek; “Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Havza o gün nasıl Atatürk’e ve Cumhuriyete sahip çıkmışlar ise 15 Temmuz gecesi de Havza ve Havzalılar Sayın Cumhurbaşkanımıza ve ülkemize sahip çıkmıştır. 15 Temmuz hepimiz için acı bir gündü, kazanmış olduğumuz bu gurur tablosu olmasıydı, o günü acı bir gün olarak hatırlayacaktık ama şimdi acısının yanında, gurur ve onur duyduğumuz o demokrasi mücadelesini veren kardeşimizin yanındayız.” dedi.
Gazi Yılmaz ise, düğünü 15 Temmuz'da yapmayı istediğini dile getirerek, “Devletimizi ve milletimiz her zaman yanımızda gördük. Bu mutlu günümde de beni yalnız bırakmayarak yanımda oldu. Herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.