Gazi Park, yeni görünümüyle çok beğenilecek

Gazi Park, yeni görünümüyle çok beğenilecek
Gazi Parkı'nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Tok, Ramazanda çalışma temposunun artırılmasını isteyerek parkın Ramazan Bayramı sonrasına yetiştirilmesi talimatını verdi.

Samsun'un en önemli dinlence alanlarından biri olan İlkadım Belediyesi Gazi Parkı  vatandaşların gönül rahatlığı ile hoşça vakit geçirebileceği yeni görünümüne kavuşturuluyor. İstiklal Caddesi Devlet Su İşleri 7'inci Bölge Müdürlüğü karşısında bulunan Gazi Parkı'nın daha güzel görünümüne kavuşması için belediye tarafından başlatılan çalışmalar hızla sürüyor. 

"ÇALIŞMA TEMPOSUNU ARTTIRIN TALİMATI"
İlkadım Belediye Başkanı Samsun'un en eski dinlence ve sosyal yaşam merkezlerinden birisi olan Gazi Parkı'nda yapılan çalışmaları  yerinde inceledi.  Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerince yapılan çalışmalar hakkında mühendislerden bilgi alan Başkan Tok, Gazi Parkı'ndaki çalışma temposunun daha da artırılmasının talimatını verdi.  

"BAYRAM SONRASINA YETİŞTİRİN...."
Yeni görünümüne kavuşacak olan Gazi Park'ını Ramazan Bayramı sonrası halkın istifadesine sunmayı amaçladıklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  " Yaz aylarında insanların uğrak mekanı olarak ailelerin çocuklarıyla en çok tercih ettiği kent merkezi içerisinde özel ve apayrı bir yeri olan Gazi Parkımızı  baştan aşağıya yenileyerek estetik bir görünüm kazandırıyoruz.  Çevre düzenleme çalışmaları, çocuk oyun parkı, yürüyüş ve sosyal donatı alanları ile daha güzel bir çehreye sahip olacak olan Gazi Parkımızın doğal yapısı korunarak yaz aylarında  halkımızın dinlenebileceği, çay ve kahve içip sohbet edebileceği, aileleriyle hoşça vakit geçirebileceği bir mekan haline gelecek.  Yaklaşık bir aydır çalışmaları devam eden Gazi Parkımızı yeni görünümüyle Ramazan Bayramından sonra halkımızın kullanıma sunmayı amaçlıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum